UTSTÄLLARE NÄRINGSLIVSMÄSSAN 2020

AB TrelleborgsHem

AB TrelleborgsHem

Trelleborg

AB TrelleborgsHem är ett allmännyttigt bostadsföretag, grundat 1950, som äger och förvaltar bostäder och lokaler i Trelleborgs kommun. Förvaltningen omfattar i huvudsak drygt 2000 hyreslägenheter samt ett hundratal lokaler.
AB Visit Telleborg

AB Visit Telleborg

Trelleborg

Visit Trelleborg är ett helägt kommunalt bolag som arbetar med destinationsutveckling, turistinformation, marknadsföring och evenemang. Bolaget ska, i samverkan med besöksnäringen samt kommunens nämnder, förvaltningar och bolag, utveckla, profilera och marknadsföra Trelleborgs kommun som destination för att därigenom bidra till tillväxt och ökad turistekonomisk omsättning.
Akea AB

Akea AB

Malmö

Akea Energi Med ett helhetstänk och komplett erbjudande kan AKEA med den erfarenhet som finns inom bolaget utföra allt inom hållbara transport- och produktionslösningar. Allt för att väsentligt öka andelen förnybar energi i den globala energimixen.
Alert Senior

Alert Senior

Trelleborg

Bemanningsföretag för Alerta Seniorer. Vi jobbar i huvudsak med RUT och ROT uppdrag så som målning, snickeri, trädgård, tömning av förråd och dödsbo. Men hjälper även företag så som Bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag med städ och trädgård.
Almi Företagspartner Skåne

Almi Företagspartner Skåne

Malmö

På Almi kan vi det här med tillväxt och företagande. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som vill växa och utvecklas. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet.
AM Rental AB

AM Rental AB

Trelleborg

CC IT

CC IT

Malmö

CC IT skapar, underhåller och tar hand om driften för dina IT-lösningar, både mjukvara och hårdvara. Tack vare våra långvariga samarbeten med marknadens ledande leverantörer, kan vi erbjuda moderna, stabila och kostnadseffektiva lösningar som passar just din verksamhet. Som IT partner i 3 år till TFF ser vi fram emot att träffa er.
EFL, Executive Education Lund

EFL, Executive Education Lund

Lund

EFL med sina utbildningar är länken mellan Ekonomihögskolan vid Lunds Universitets expertis och omvärldens affärs-, ledarskaps- och verksamhetsutmaningar. Vi erbjuder utbildningar för yrkesverksamma som bygger på akademiskt förankrad kunskap, på ett tillgängligt pedagogiskt sätt med utgångspunkt från kundens aktuella utmaningar och förutsättningar för sin verksamhet.
Falsterbo Kursgård

Falsterbo Kursgård

Höllviken

Falsterbo Kursgård är en trevlig och modern hotell- & konferensanläggning i Höllviken. Här får du uppleva underbar natur och njuta av den friska havsluften. Vi kan med andra ord erbjuda den perfekta omgivningen för en givande konferens och vistelse.
Femtio Fem Plus

Femtio Fem Plus

Höllviken

Våra nöjda kunder får hjälp med exakt det de vill ha hjälp med för en rimlig summa pengar. Våra duktiga och engagerade, oftast seniora, medarbetare som uppskattas av våra nöjda kunder får en meningsfull sysselsättning och kan dessutom sätta lite guldkant på tillvaron. Våra professionella och serviceinriktade franchisetagare runt om i landet driver sina verksamheter med kreativitet och gott humör.
Folkuniversitetet

Folkuniversitetet

Malmö, Lund, Trelleborg

Vart arbetsliv är i förändring. Håll dina medarbetares kompetens uppdaterad med våra kurser och utbildningar. Vi är en av Sveriges största utbildningsanordnare och skräddarsyr efter era behov inom t.ex. språk, ekonomi, hr, internationell kultur, ledarskap och kommunikation. http://folkuniversitetet.se/info/region-syd/karriar
Föreningen Gamla Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg

Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg har 4500 medlemshushåll och ger ut en årsbok med Trelleborgsbetonat innehåll. Föreningen har till syfte att främja intresset för Trelleborgs Kommuns historia och traditioner och i möjligaste mån verka för bevarandet av äldre byggnadskultur. I linje med detta premierar vi hus som har en spännande historia att berätta med en bronsplatta som beskriver husets historia.
Företagarna Trelleborg

Företagarna Trelleborg

Trelleborg

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag. Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och vi representerar 60 000 företagare i landet.
Guldkanalen

Guldkanalen

Staffanstorp

Med "musik för vuxna öron" når Guldkanalen varje vecka 250 000 skånska lyssnare. Vi hjälper Företag i alla storlekar att nå dessa köpstarka lyssnare på bästa sätt. Mer guld för pengarna...
Håkans Frukt & Grönt

Håkans Frukt & Grönt

Trelleborg

Redan 1988 började Håkans Frukt & Grönt leverera frukt och grönsaker till restauranger i Malmö och Trelleborg, nu räknar vi också kommuner, storkök, cateringföretag och affärer till våra kunder. Vi är idag ett flertal anställda som servar kunderna från våra moderna lokaler med packrum, lager och olika kylrum i Trelleborg. För Håkans Frukt & Grönt är närheten och kontakten med kunden det absolut bästa sättet att möta kraven. Snabba leveranser, alla helgfria dagar. Vi når dagligen hela södra delen av Skåne med vår personliga service. Vi ligger långt framme med svenska primörer efter säsong. Vi erbjuder även bearbetade och ekologiska produkter.
HGM DRYCKSERVICE

HGM DRYCKSERVICE

Malmö

Ett familjeföretag som hjälper företag/kommuner med helhetslösningar gällande kaffe och vattenmaskiner samt alla tillbehör som behövs till fikapausen.
Hotel Hansa

Hotel Hansa

Trelleborg

Hotel Hansa ligger direkt på gågatan i centrala Trelleborg - här har du nära till allt! Närheten till färjeterminalen med förbindelser till kontinenten och Travemünde, Sassnitz samt Rostock möter det lokala i form av mysiga caféer, sprudlande restauranger, inspirerande shopping och rikt kulturliv. Vi har 42 rum, gym och konferenslokaler.
Hotell Dannegården & restaurang Strandgatan32

Hotell Dannegården & restaurang Strandgatan32

Trelleborg

Kundpartner

Kundpartner

Ramlösa

Lokalvård är mycket mer än städning. Hos oss på Kundpartner ser vi lokalvård som ett verksamhetsstöd och en del i företagens arbetsmiljö. Kundpartner är ett modernt städbolag som bevakar och följer branschens utveckling. Utöver den dagliga städningen utför vi även specialisttjänster som exempelvis fönsterputsning, golvvård och storstädning.
Larssons Begravningsbyrå

Larssons Begravningsbyrå

Trelleborg

Helheltsbyrå inom Begravning och familjejuridik
Leader Söderslätt LLU

Leader Söderslätt LLU

Anderslöv

Innovativa idéer skapar nya arbeten Söderslätt ska flöda av innovativa idéer i samspel med klimatneutral befolknings-, förenings- och näringslivsutveckling som skapar nya arbetstillfällen.
Lime Technologies

Lime Technologies

Lund

Med närmare 250 medarbetare och över 60 000 användare är vi en av Nordens största CRM-leverantörer. Efter 25 år i branschen vågar vi dessutom säga att vi kan det mesta om CRM. Vår ambition är att med glimten i ögat tillhandahålla system som gör våra kunders arbete både enklare och roligare. Kort och gott – vi gör företag till kundmagneter.
Maglarpsbullen

Maglarpsbullen

Trelleborg

Sveriges bästa leverantör av Gräddbullar, Chokladbollar och konfektyr.
Nyföretagarcentrum Öresund

Nyföretagarcentrum Öresund

Trelleborg

Rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Du kan gå på en eller flera rådgivningar, du driver processen i den takt du klarar av och önskar.
SEB

SEB

Trelleborg

Bankkontor i centrala Trelleborg med rådgivning till företag och privatkunder.
Skurups Sparbank

Skurups Sparbank

Skurup

Sports Club Oasen

Sports Club Oasen

Trelleborg

Friskvårdsanläggningen som tjänar, levererar och bemöter människor med olika behov. Vi har träning för alla ung som gammal Exempel på utbud: FunktionellTräning Gym Konditionsträning Gruppträning Spinning IndoorWalking Yoga mm mm. Gör som TFF, träna på Sports Club Oasen Vald till Årets serviceföretag 2019
Swedbank

Swedbank

Trelleborg

Swedbank. Den Lokala Banken i Trelleborg för privatkunder, företagskunder och lantbrukare. Vi är ett fullservicekontor som snart fyller 200 år.
Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg

Trelleborg Citysamverkan är en ekonomisk förening och ett trepartssamarbete mellan näringsliv, fastighetsägare och kommun. Vi verkar för en stark och levande stadskärna. Vi arbetar för att skapa en attraktiv handelsplats med brett utbud och många upplevelser. Alla kan bli medlemmar i Trelleborg Citysamverkan. FACEBOOK @trelleborgcitysamverkan och @handlaitrelleborg
Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB (TEFAB) är ett elbolag med långsiktigt låga och stabila elpriser. Har du solceller? Vi köper din överskottsel. Priset är alltid det samma som du har på ditt elhandelsavtal med oss.
Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborg

Trelleborgs Företagarklubb (TFK) bildades 1980 och har idag cirka 250 medlemmar. TFK verkar för ett sunt företagsklimat i Trelleborg med omnejd i samarbete med Trelleborgs kommun och övriga företagsklubbar.
Trelleborgs Kommun

Trelleborgs Kommun

Trelleborg

Trelleborgs kommun är hem för drygt 4 000 företagare och snart 44 000 medborgare. Vi jobbar ständigt för att fler ska kunna kalla Trelleborgs kommun för hemma. På mässan kommer du kunna träffa några av alla våra medarbetare som ständigt jobbar för att göra Trelleborg till en ännu bättre kommun. Vår vision är att ”Trelleborgs kommun ska vara en framgångskommun med hög livskvalitet och en långsiktigt hållbar tillväxt”. En bra kommun att leva, verka och bo i.
Trelleborgs Rörservice AB

Trelleborgs Rörservice AB

Trelleborg

Vi är det lokala och flexibla VVS-företaget som utgår från Trelleborg men som arbetar i stora delar av södra och västra Skåne. Vi arbetar med såväl företag som privatpersoner.
Trelleborgskliniken

Trelleborgskliniken

Trelleborg

Trelleborgskliniken är en privat läkarmottagning och företagshälsovård i Trelleborg. Vi erbjuder en heltäckande företagshälsovård som arbetar förebyggande och strävar efter att ge patienter och företagskunder en hög tillgänglighet. Hos oss träffar du alltid samma läkare som ger dig ökad trygghet och kontinuitet. Personalen har bred kompetens, ger ett gott bemötande med bra service och kvalité.
TRR Trygghetsrådet

TRR Trygghetsrådet

Malmö

TRR – framgångsrik förändring TRR Trygghetsrådet är en av Sveriges äldsta trygghetsorganisationer och ägs av Svenskt Näringsliv och PTK. Vi stöttar uppsagda med personlig rådgivning, seminarier och praktiska övningar. Vi stöttar även företag - före, under och efter en omställning. Vi rustar chefer och fackligt förtroendevalda i deras roll, som ofta är utsatt och tuff men sällan tränad.
Tryckeri AB CA Andersson & Co

Tryckeri AB CA Andersson & Co

Malmö

På CA Andersson har vi kompetens och resurser att hjälpa dig med så gott som alla kommunikationslösningar. Digitalt och analogt. Tryck, webb, displaymaterial, design, art work, crossmedia, direct marketing, logistik, lager, e-handelslösningar, distribution… En kontakt, ett möte. Vad kan vi hjälpa dig med i dag? Kontakta Göran Åkerman 0706-174784. goran.akerman@caandersson.com
Våningen & Villan

Våningen & Villan

MALMÖ

Våningen & Villan är en modern mäklarfirma med över 20 års erfarenhet. Varje bostadsaffär är unik och vårt arbete är att hantera just din försäljning på bästa sätt. Vi har en unik affärsmodell där vi skräddarsyr din bostadsaffär efter dina behov och önskemål. Allt från styling till digital marknadsföring. Vi får bostäder sålda.
Vellingeblomman

Vellingeblomman

Vellinge

VellingePosten

VellingePosten

Vellinge

Gratistidningsutgivning i Vellinge kommun. VellingePosten är ett månadsmagazin och ingen renodlad nyhetstidning. Vår äffärsidé är att samarbeta så långt det går med våra annonsörer och samarbetspartners så vi gemensamt når framgång. Spegeln Staffanstorp är systertidning till VellingePosten. Vi är största tidningen i Vellinge.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov. 

Wikan Personal

Wikan Personal

Trelleborg

Wikan Personal är ett expansivt personalföretag med flexibla och effektiva lösningar för ditt företag. Vår verksamhet bygger på den lokala närvaron för att tillgodose bra service för dig och för våra anställda. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.