UTSTÄLLARE NÄRINGSLIVSMÄSSAN 2023

AkkaFRAKT

AkkaFRAKT

Malmö

AkkaFRAKT hjälper dig med pålitliga och effektiva logistik- och transportlösningar. Vi har en lång erfarenhet av att kunna hjälpa våra kunder med allt ifrån masshantering till livsmedelslogistik och förfogar över ca 350 egna fordon som ägs och drivs av våra 125 engagerade delägare. Vi har terminaler och depåer i bland annat Malmö, Dalby, Lund, Åhus och inte minst i storsatsande Trelleborg!
Aldrig Ensam

Aldrig Ensam

Mölnlycke

Aldrig Ensam är en ideell organisation som startades av Charlie Eriksson 2013 för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan drabbas – antingen själv eller som anhörig. Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.
Almi Företagspartner Skåne

Almi Företagspartner Skåne

Malmö

På Almi kan vi det här med hållbar tillväxt och företagande. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som vill växa och utvecklas. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet.
Ariana FC

Ariana FC

Malmö

Ariana FC är en ung fotbollsförening som andas kärlek, tro och hopp som grundades 2015. Ariana har gjort sig känd för sin kometresa genom det svenska seriesystemet med sju seriesegrar på lika många år och den starka närvaron på sociala medier. Under våren startar man upp sitt eget affärsnätverk som man kommer att berätta om på mässan.
BeachFront Festival

BeachFront Festival

Trelleborg

Med sydkustens största festival i vackraste strandmiljö så inviger BeachFront sommaren med stora artister, fantastisk mat upp upplevelser i världsklass i dagarna 3. Med en kickoff den 28/6 och konserter 29/6-1/7 så välkomnar vi till årets event i Trelleborg. Känn sanden mellan tårna, drinken i handen och musiken i ryggen tittandes ut över havet och horisonten, är det paradiset? Det är BeachFront.
Bilia Toyota

Bilia Toyota

Trelleborg

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare. Toyota, som ingår i Bilia gruppen har ett helhetserbjudande med försäljning av nya, begagnade bilar, e-handel, reservdelar och butiksförsäljning, service- och skadeverkstäder, däck och bilglas samt finansiering, försäkring, drivmedelsstationer och bildemontering. Allt för att kunna erbjuda våra kunder ett komplett erbjudande runt bilägandet.
Bilia Trelleborg Volvo

Bilia Trelleborg Volvo

Trelleborg

Bilia Trelleborg representerar, säljer, servar och reparerar Volvo-bilar i Trelleborg och på Söderslätt. Vi har en ny trevlig företagssäljare som heter Patrik Sveberg och kommer från Bilia Malmö, där han varit företagssäljare i över tio år. Han kommer tillsammans med två andra att rodda och accelerera företagsaffären i Trelleborg samt göra många företagsbesök och event framöver.
Bluebone

Bluebone

Svedala

BlueBone Media är din lokala digitala marknadsförare. Vi hjälper dig att synas på sociala medier och ökar din närvaro på internet, vi gör inlägg och annonser på plattformar som Facebook, Instagram, Tiktok m.fl Vi hjälper dig att öka din synlighet i sociala medier så du kan fokusera på ditt företagande.
Bonnier News

Bonnier News

Malmö

Bonnier News når ut till miljontals läsare, på höjden, bredden och djupet varje dag. Våra plattformar spänner över allt från tryckta tidningar och magasin till digitala nyhetssajter, breaking news, tv, podcasts och ljud. Bland våra över 100 varumärken finns en rad av Sveriges största och mest välkända tidningar. Lokalt känner ni oss kanske främst genom Lokaltidningen och Sydsvenskan.
Carbinen Coworking

Carbinen Coworking

Trelleborg

Carbinen Coworking erbjuder kontorsytor för coworking, mötes- och konferensrum samt nätverkande i trevliga lokaler. Oavsett om du är ett etablerat företag, en växande start up eller frilansare - upptäck våra flexibla utrymmen och lösningar för att driva ditt företag vidare med Carbinen Coworking. Välkommen till morgondagens arbetsplats där du också ges möjlighet att nätverka med inspirerande.
Dannegården & restaurang Strandgatan32

Dannegården & restaurang Strandgatan32

Trelleborg

Hotell Dannegården & restaurang Strandgatan32 Trelleborgs familjära boutiquehotell Dannegården, här kan ni tillbringa härliga dagar. Samla bästa gänget & njut konferens & möten eller lyxa till vardagen. Njut goda drinkar på baksidan & häng i vår unika trädgård, bada i vår sköna cocktailpool / jacuzzi, värm er i bastun, avsluta med italiensk middag.
EA Installationer AB

EA Installationer AB

Trelleborg

Elinstallation, Säkerhet, Elbils laddning, Projektering, Energi kartläggning, Automation
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Trelleborg

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.
Fastighetsbolaget Nilpat AB

Fastighetsbolaget Nilpat AB

Trelleborg

Fastighetsbolaget Nilpat AB äger och förvaltar hyresfastigheter i Trelleborg. Vi prioriterar att hålla en hög service till våra hyresgäster samt att på ett långsiktigt hållbart sätt förvalta samt förädla våra fastigheter.
Ford Hedin Bil Malmö

Ford Hedin Bil Malmö

Malmö

Vi är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster. Därför brukar vi säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för dig. För oss handlar det om att matcha dina behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst. Att möjliggöra dina planer. Vårt breda utbud och djupa kunskap ger dig mer. Välkommen in, till Ford Hedin Bil!
Freemax Reklam AB

Freemax Reklam AB

Anderstorp

Freemax Reklam AB har sin huvudverksamhet i den småländska motor-metropolen Anderstorp där det kördes både Formel-1 och Motorcykel-VM på -70 och -80 talet. Vi erbjuder allt inom profilering och vi trycker, broderar, graverar m.m. i våra egna lokaler där vi även har en skylt-ateljé så vi fixar även dekaler, banderoller, skyltar, bildekorer m.m. Sedan ett par år tillbaka finns vi även i Trelleborg.
Föreningen Gamla Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg

Trelleborg

Trelleborgs största kulturförening. Ger ut en årsbok och almanacka till medlemmarna årligen. Samverkar med kommun, näringsliv och stiftelser i olika projekt tex skulpturen av sälen Isak i stadsparken och gula klockan vid stortorget etc.
Företagarna Trelleborg

Företagarna Trelleborg

Trelleborg

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag. Välkommen till Företagarna Trelleborg!
Guldkanalen

Guldkanalen

Staffanstorp

Guldkanalen "med världens bästa lyssnare". Vi hjälper företag i alla storlekar att varumärkes bygga och nå dessa köpstarka lyssnare i Skåne på bästa sätt. Mer GULD för pengarna...
Hemrex AB

Hemrex AB

Ystad, Lund/Malmö, Kristianstad, Helsingborg

Vi avlastar och skapar tid för dig. Våra viktigaste mål är att kunder och medarbetare ska känna sig trygga och det ska vara enkelt att få kontakt med oss. Vi erbjuder städning, trädgårdstjänster, flytt, flyttstäd och fönsterputs för både privatpersoner och företag. Vi ger även vardagsomsorg helt anpassat efter behov och önskemål. Kvalitet och nöjd-kund-garanti. Hemrex gör din vardag enklare!
HGM DRYCKSERVICE

HGM DRYCKSERVICE

Malmö

Ett familjeföretag som hjälper företag/kommuner med helhetslösningar gällande kaffe och vattenmaskiner samt alla tillbehör som behövs till fikapausen.
Håkans Frukt & Grönt

Håkans Frukt & Grönt

Trelleborg

Elisabeth på Håkans Frukt och Grönt kommer att finnas på plats på Näringslivsmässan 11 maj!!! Håkans Frukt och Grönt i Trelleborg är en gårdsbutik för allmänheten där vi förutom frukt och grönsaker även har ett stort ostsortiment! Vi gör även ostbrickor. Fruktlådor till företag har vi också + levererar till restauranger och privata förskolor!
KlaraBo

KlaraBo

Ronneby

Vi förvärvar, uppför, äger och förvaltar bostäder i hela Sverige
Koncept Interiör

Koncept Interiör

Malmö

Koncept Interiör skapar attraktiva miljöer för privata hem och företag! Vi erbjuder homestyling för att attrahera fler spekulanter och optimera din bostadsförsäljning eller skapa en inbjudande visningslägenhet åt bygg och fastighetsbolag. Vi kan även hjälpa till med inredningsförslag och styling till ditt hem, kontor, skyltfönster, showroom eller mässmonter.
Kriminalvården

Kriminalvården

Trelleborg/Malmö

Kriminalvården är en statlig myndighet m. ansvar för häkte, fängelse, frivård o transport. Vi gör samhället säkrare och minskar återfallen i brott. Våra produktionsenheter skapar jobb för intagna, ökar deras kunskaper, stärker självförtroenden och öppnar möjligheter till ett liv utan kriminalitet. Verksamheten bedrivs likt utanför murarna under överinseende av yrkeskunniga arbetsledare.
Kustvind AB

Kustvind AB

Malmö

Utvecklar kustnära havsbaserad vindkraft som bidrar till klimatomställning och lokal nytta.
Lagerkungen Trelleborg

Lagerkungen Trelleborg

Trelleborg

Vi hyr ut förråd till företag och privatpersoner. Anläggningen är uppvärmd, larmad och kameraövervakad. Tack vare vår sluss kan man köra in med sin bil och lasta av och på inomhus. Man bokar sitt förråd på www.lagerkungen.se och får tillgång till det inom ett par minuter. Förråden är 1-20 kvadratmeter stora.
Landrins Bil

Landrins Bil

Lund

Landrins Bil, grundat 1968, är en av Sveriges äldsta bilåterförsäljare. Landrins Bil sätter dig som kund i framsätet. Där du är. Dit du ska. Våra ambitioner är höga och vår strävan efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar vår verksamhet. Vi är återförsäljare för Kia och agent för Mercedes-Benz i Lund.
Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB

Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB

Trelleborg

Larssons Begravningsbyrå & Juridik är en helhetsbyrå som hjälper er med allt inom begravning, ceremonier och familjerättsjuridik.
Leader Söderslätt LLU

Leader Söderslätt LLU

Anderslöv

Innovativa idéer skapar nya arbeten Söderslätt ska flöda av innovativa idéer i samspel med klimatneutral befolknings-, förenings- och näringslivsutveckling som skapar nya arbetstillfällen.
Lilla Osteriet

Lilla Osteriet

Trelleborg

Lilla Osteriet riktar sig till kvalitetsmedvetna kunder som vill njuta av livets goda! Vi köper in ett urval av de bästa delikatesserna från Europas olika hörn och säljer dessa i vår ostbil. Följ oss på Instagram/Facebook eller på vår hemsida. Utöver delikatessförsäljning erbjuder vi även catering till privatpersoner och företag samt ostprovningar i kombination med viner och andra tillbehör.
Macsupport AB

Macsupport AB

Malmö

Macsupport är Sveriges enda rikstäckande Apple Premium återförsäljare med närvaro på 12 orter, från Malmö och Lund i söder till Luleå i norr, butikerna heter Mstore. Vår ambition och målsättning är att säkerställa att våra kunders verksamhet alltid är igång, det gör vi med hjälp av våra certifierade konsulter och servicepersonal som alltid gör det lilla extra för kunden.
Maglarpsbullen

Maglarpsbullen

Trelleborg

Lokalt, närproducerat, smakupplevelse och kärlek. Alla dessa ord kan du förknippa med Maglarpsbullen i Trelleborg. 1986 startade vi vår tillverkning i byn Maglarp, strax utanför Trelleborg. Till början tillverkade vi bara gammeldags gräddbullar, men har under årens gång utökat vårt sortiment.
Mercedes Benz Malmö

Mercedes Benz Malmö

Malmö

Mercedes Malmö är landets enda helägda Mercedes agent och en av Sveriges största fullserviceanläggningar för Mercedes person- och transportbilar. Vi erbjuder försäljning och service samt kompletta mobilitetslösningar utformade efter våra kunders behov. Vår ambition är att vara den självklara samarbetspartnern för företag i Sydvästra Skåne gällande köp och underhåll av person- och transportbilar.
Motivera Sverige AB

Motivera Sverige AB

Uddevalla

Motivera är ett certifierat utbildningsföretag som varit verksamt i utbildningsbranschen sedan 1997. Motivera erbjuder stimulerande och professionella utbildningar främst inom arbetsmiljö och arbetsrelaterad säkerhet till företag, organisationer och privatpersoner i hela Sverige samt rådgivning relaterad till utbildning, brand- och kemikaliesäkerhet.
MTA Bygg och Anläggning

MTA Bygg och Anläggning

Trelleborg

MTA Bygg och Anläggning är ett regionalt bygg- och anläggningsföretag med verksamhet i Halland och Skåne. Vi förespråkar arbetsglädje, enkelhet och långsiktighet som utgångspunkt för framgångsrika affärer. Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, med utmärkelsen sedan flera år tillbaka via Great Place To Work.
Mäklarhuset

Mäklarhuset

Trelleborg

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Trelleborg drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Vårt bolag startades redan på 70-talet av Bengt Löfberg, och har varit del av Mäklarhuset som kedja sedan år 2000.
Nessity UF

Nessity UF

Trelleborg

Nessity UF är ett av årets duktiga UF-företag på Söderslättsgymnasiet som får chansen att visa upp sina alster på mässan. Frida Larsson, Tuva Bååth Christensson och Sophia Weinrech Busk är även årets värdinnor.
Nyföretagarcentrum Öresund

Nyföretagarcentrum Öresund

Trelleborg

Vi erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning till dig som funderar på att starta eller redan har startat företag! Vi har också många andra aktiviteter för dig som är nyföretagare. Samtliga rådgivare på NyföretagarCentrum Öresund driver själva företag och finns här som stöd för dig och ditt företag – varje vecka året runt. I Trelleborg har vi vår rådgivning på Carbinen Coworking.
OL Underhåll AB

OL Underhåll AB

Trelleborg

Vi är ett familjeföretag som behandlar tak , fasader mm mot påväxt. Vi är auktoriserade och använder beprövade produkter (funnits i 25 år) som ger minsta möjliga miljöpåverkan.
Palm Tree Hotel / The Peacock

Palm Tree Hotel / The Peacock

Trelleborg

Palm Tree Hotel ligger i hjärtat av Trelleborg - nära till allt du behöver! Vi ligger inom 20 minuter från Malmö och bara 35 minuter från Köpenhamn. Vår restaurang The Peacock serverar väl tillagade rätter till Trelleborgs glada invånare och besökare. För oss är hållbarhet inte en utopisk idé utan en grundläggande och nödvändig strävan.
Scapa Företagsservice AB

Scapa Företagsservice AB

Skåne

Scapa Företagsservices affärsidé bygger på att leverera Trendiga, Funktionella och Kostnadseffektiva arbetsmiljöer. Verktygen för att lyckas med detta är engagerade och serviceinriktade medarbetare. Kunderna och samarbetspartnerna består av mindre företag till börsnoterade, kommuner, föreningar och landsting. Våra verksamhetsområden är; Vaktmästeriservice, städ & hygien, kaffe, Inredning & teknik.
Select Telecom

Select Telecom

Trelleborg

Telecom är en oberoende leverantör och tillhandahåller de olika operatörernas produkter på den svenska telekommarknaden. Vi jobbar lokalt utifrån vårt nya kontor i Trelleborg där vårt ledord "Företagstelefoni I Sin Enkelhet" genomsyrar hela vår verksamhet. Vi värdesätter den personliga kontakten och att alltid finnas till hands under hela avtalsperioden. Hjärtligt välkomna att höra av er.
Skurups Sparbank

Skurups Sparbank

Skurup

I över 140 år har Skurups Sparbank varit en del av det lokala samhället genom att investera i och arbeta nära den lokala marknaden och våra kunder. Med åren har samhället förändrats och banken har följt med. Men sparbanksidén med den lokala förankringen, frånvaron av enskilt vinstintresse, den demokratiska företagsformen och det sparfrämjande syftet står Skurups Sparbank för än idag.
SMARTARE Media

SMARTARE Media

Trelleborg

Vi på SMARTARE Media erbjuder det lokala näringslivet att nå ut med sina budskap och erbjudanden genom våra digitala skärmar som är strategiskt placerade i centrala Trelleborg, Höllviken och Malmö. Syns man inte finns man inte!
Sports Club Oasen

Sports Club Oasen

Trelleborg

Sports Club Oasen, Trelleborgs största friskvårdsanläggning, är det självklara valet för dig som vill träna eller komma igång. Vi har träningen, maskinerna och redskapen för att ta din träning, fysik eller viktminskning till nästa nivå. Hos oss är alla välkomna, från soffpotatis till motionär till elit. Välkomna på en provmånad hos Trelleborgs största föreningssponsor hälsar Malin, Cilla & Anette.
Storköksbutiken (KFL Trading AB)

Storköksbutiken (KFL Trading AB)

Trelleborg

Storköksbutiken.se - Försäljning och projektering av restaurangutrustning, storköksmaskiner och inredning i bästa kvalité & service. Stort lager och showroom på Godsvägen 19 i Trelleborg där vi tar emot kunder och skickar ut restaurangutrustning till kunder i hela Sverige. Varmt välkomna!
SwedenWiFi AB

SwedenWiFi AB

Trelleborg

SwedenWiFi AB erbjuder hotspot system av absolut senaste tekniken. Med vårt användarvänliga system sköter du enkelt riktad Wi-Fi annonsering med mera, vår platform passar en mängd branscher så som caféer, City Wi-Fi, campingområden, hamnar, event eller butiker.
Söderslätts Bok & Papper

Söderslätts Bok & Papper

Trelleborg

Mitt i centrum hittar du oss, Sveriges sydligaste och bästa bokhandel. Nöjda kunder är vårt mål och erfarenheten har lärt oss att en nöjd kund kommer tillbaka. Vi står för bredd i vårt utbud och kvalité på det du köper. Service är vårt ledord och vi vill att du ska trivas och känna dig välkommen hos oss! Förutom att sälja böcker och kontorsvaror anordnar vi författarkvällar!
Söderslättsgymnasiet

Söderslättsgymnasiet

Trelleborg

Söderslättsgymnasiet i Trelleborg erbjuder tio nationella gymnasieprogram av hög kvalitet där målet är att förbereda dig som elev på bästa sätt inför kommande yrkesliv och fortsatta studier. Vi finns i centrala Trelleborg, mellan slätten och havet, där vi bygger kunskap och skapar drömmar. WE❤SSG. #ssgsoderslattsgymnasiet
T4 Övre

T4 Övre

Stockholm

T4 Övre planerar en byggnad som gör det möjligt att förverkliga sina egna idéer om att bo eller driva en näringsverksamhet. Eller både och.
Tegelberga Golfklubb

Tegelberga Golfklubb

Trelleborg

Golfklubb med en 18 hålsbana och en 9 hålsbana, även en 6 håls korthålsbana. 2022 utsedd till Sveriges bästa golfbana enligt golfhäftets besökare. I Juli är vi stolta arrangörer av EM för damer.
Treano Bygg AB

Treano Bygg AB

Trelleborg

Vi bygger Skåne! Treano Bygg AB är ett byggföretag som är verksamma i Skåne. Vi bygger bland annat skolor, lägenheter, seniorboenden, lokalanpassningar och villor. Med Entreprenad, Bostad, Byggservice och Exclusive Homes verkar vi från norr till söder, från öst till väst, i hela vårt vackra landskap.
Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg

Trelleborg Citysamverkan verkar för att ge besökare och konsumenter många upplevelser och brett utbud av varor och tjänster. Vi arbetar för en levande och välkomnande handelsplats med stadens attraktionsvärde och köpkraft i fokus. Våra medlemmar finns runt om i kommunen; i city och på landsbygden. Föreningen värnar och synliggör medlemmarnas intressen.
Trelleborg Rörservice AB

Trelleborg Rörservice AB

Trelleborg

Jobbar med värmepumpar, energifrågor och vvs.
Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda

Trelleborg

Över 140 år med engagemang i det lokala samhället. Vi har ett publicistiskt uppdrag och ansvar som vi är mycket stolta över. Medielandskapet är i ständig förändring och därmed berörs både er och vår verklighet. Vår ambition att hjälpa er med marknadsföring består – oavsett var ni bäst når er målgrupp.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Trelleborg

Trelleborgarnas eget energibolag gör staden ljusare, varmare och smartare. Vi ser till att samhällsfunktioner håller igång som de ska. Vi ägs av Trelleborgs kommun, vilket innebär att vi arbetar för alla trelleborgare och med hela staden samt för kommande generationer på ett hållbart och innovativt sätt. För oss handlar det om att tänka lite längre och ta ett större ansvar.
Trelleborgs FF

Trelleborgs FF

Trelleborg

Trelleborgs FF är en klubb som är väletablerad i svensk elitfotboll samtidigt som vi har en stor och välfungerande barn- och ungdomsverksamhet, men finns också representerade inom E-sporten. Vi erbjuder trelleborgarna både en bredd och en spets de kan vara stolta över. Vi har 35 år i Svensk Elitfotboll, varav 18 år av dessa i allsvenskan.
Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborg

Trelleborgs Företagarklubb (TFK) bildades 1980 och har idag cirka 250 medlemmar. TFK verkar för ett sunt företagsklimat i Trelleborg med omnejd i samarbete med Trelleborgs kommun och övriga företagsklubbar.
Trelleborgs Hamn AB

Trelleborgs Hamn AB

Trelleborg

Trelleborgs Hamn är Skandinaviens största RoRo-hamn för rullande trafik och hanterar en stor del av svensk export och import. Från Trelleborgs Hamn utgår färjeförbindelser till och från kontinenten, till Rostock, Travemünde, Sassnitz, Swinoujscie och Klaipeda, dygnet runt, året om. Välkommen till Östersjöns klimatsmartaste hamn och Europas bästa RoRo-hamn!
Trelleborgs Kommun

Trelleborgs Kommun

Trelleborg

Trelleborgs kommun är hem för över 4 000 företag och drygt 46 000 invånare. Vi jobbar ständigt för att fler ska kunna kalla Trelleborgs kommun för hemma. På mässan kommer du kunna träffa några av alla våra medarbetare som ständigt jobbar för att göra Trelleborg till en ännu bättre kommun. Besök vår monter och boka ett företagsbesök hos er!
TrelleborgsHem

TrelleborgsHem

Trelleborg

TrelleborgsHem erbjuder trevliga och trivsamma bostäder i kommunens alla delar. Allt ifrån havs- och naturnära radhus i Smygehamn till flerfamiljsbostäder i centrala Trelleborg och kan också erbjuda näringslivsförtur till dig som har behov av arbetskraft som bor långt utanför kommunen.
Trelleborgshälsan FHV AB

Trelleborgshälsan FHV AB

Trelleborg

Trelleborgskliniken är en privat läkarmottagning och företagshälsovård i Trelleborg. Vi erbjuder en heltäckande företagshälsovård som arbetar förebyggande och strävar efter att ge patienter och företagskunder en hög tillgänglighet. Hos oss träffar du alltid samma läkare som ger dig ökad trygghet och kontinuitet. Personalen har bred kompetens, ger ett gott bemötande med bra service och kvalité.
Ubilack AB

Ubilack AB

Malmö

Ubilack AB är en modern lackeringsverkstad med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon såväl nya som entusiastfordon. I samarbete med försäkringsbolagen åtgärdar vårt skadecenter skadorna när olyckan varit framme. Vår billack reparerar och justerar alla plast- och plåtskador med en lackering i högsta klass. Med hög kvalitet och trevligt bemötande gör vi skillnad.
Vaxxa Auktioner

Vaxxa Auktioner

Trelleborg

Vaxxa.se är auktionssajten för dig som vill köpa och sälja allt in inom fordon, maskin, bygg och industri. Har du något att sälja är du välkommen att kontakta Jimmy Persson, din lokala auktionsmäklare i Skåne. Jimmy tar hand om allt från avyttringar till försäljningen av gårdstraktorn.
VellingePosten

VellingePosten

Vellinge

VellingePosten är Vellinges största och bästa gratistidning. Nu med över 20500 i upplaga. Vår utgivning består av 100% hushållstäckning, 3000 ställtidningar placerade på strategiska ställen runt om i Vellinge kommun samt vår utgivning eVelllingeposten som skickas till över 1500 mottagare.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov.

Worldwellpapp AB

Worldwellpapp AB

Trelleborg

Vi tillverkar Pizzakartonger. Flyttlådor, brödlådor, brödbackar all slags lådor och kartonger av wellpapp. Med kundlogga. Vi tillverkar även bärkasse, pizza p grillkasse av nonwonen kvalite.