UTSTÄLLARE NÄRINGSLIVSMÄSSAN 2024

55plus Trelleborg/Vellinge

55plus Trelleborg/Vellinge

Svedala

Proffisionell seniorbemanning till B2B och privata kunder (RUT/ROT).
AkkaFRAKT

AkkaFRAKT

Malmö

AkkaFRAKT är din samarbetspartner inom alla logistiska utmaningar, vi har ca 115 medlemmar med över 300 egna fordon. Vi har resurser och fastigheter som ger dig som kund helhetslösningar inom bygg och anläggning där vi sköter allt ifrån analyser, schakt och material. För all avfallshantering hjälper vi dig som kund med våra 3000 olika behållare och rådgivning för att maximera återvinningsgraden.
Almi Skåne

Almi Skåne

Malmö

Almi vänder sig till små och medelstora företag som kan och vill växa hållbart. Vi stöttar dig med affärsutveckling, finansiering och kunskap om företagande. Almi är en offentligt finansierad organisation med närvaro i hela landet. Vårt uppdrag är att stärka det svenska näringslivets utveckling och verka för hållbar tillväxt.
Arlövs Reklam AB

Arlövs Reklam AB

Malmö

Vi kan produktmedia! Profilkläder, expomaterial, giveaways och företagsgåvor till både personal och kunder. Med många år i branschen, bred kunskap och hög service hjälper vi företag och föreningar att stärka sitt varumärke. Vi tar fram RÄTT produkter för just ERT företag- litet som stort. Fråga oss gärna! Tina 0704-93 70 00 och Johan 0705-53 41 74.
ArtGlass UF

ArtGlass UF

Trelleborg

Vi vill få allas middagsbord, vitrinskåp och hyllor att se en aning roligare ut. Vi tänker inte bara roligt, utan även miljövänligt därför köper vi inte in nytt - vi köper secondhand. Glas, fat och skålar ger vi ett nytt liv genom att måla olika mönster/motiv på.
Aspia AB

Aspia AB

Malmö

Aspia är mer än en redovisningsbyrå Vi är affärspartnern som tror på att företagare ska få ägna sig åt det de är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Vi erbjuder tjänster inom Redovisning, Lön, HR, Skatt, och Interim.
BeachFront Festival

BeachFront Festival

Trelleborg

Välkommen till BeachFront Festival 2024 - där sommaren blir till musik, sanden dansar och havet är vår huvudakt! Tredje året med BeachFront Festival, och vi har bestämt oss för att ta det till en helt ny nivå. Vi är en grupp passionerade festivalarrangörer som älskar att föra människor samman i den mest magiska av alla platser - stranden.
Bilia Toyota

Bilia Toyota

Trelleborg

Bilia är en helhetsleverantör av allt som rör bilägandet och erbjuder allt från service och reparationer, drivmedel, biltvätt, hyrbilar, däck, fälgrenovering, biltillbehör, bilvård, lackering, glasbyten till bildemontering. Hos oss hittar du nya och begagnade person-, transport- och lastbilar av märken som Volvo, BMW, Mini, Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, Smart, Porsche, Volkswagen, Audi.
Bilia Trelleborg Volvo

Bilia Trelleborg Volvo

Trelleborg

Bilia Trelleborg representerar, säljer, servar och reparerar Volvo-bilar i Trelleborg och på Söderslätt. Vi har en ny trevlig företagssäljare som heter Patrik Sveberg och kommer från Bilia Malmö, där han varit företagssäljare i över tio år. Han kommer tillsammans med två andra att rodda och accelerera företagsaffären i Trelleborg samt göra många företagsbesök och event framöver.
Bluebone

Bluebone

Svedala

BlueBone Media är din lokala digitala marknadsförare. Vi hjälper dig att synas på sociala medier och ökar din närvaro på internet, vi gör inlägg och annonser på plattformar som Facebook, Instagram, Tiktok m.fl Vi hjälper dig att öka din synlighet i sociala medier så du kan fokusera på ditt företagande.
BusinessBike

BusinessBike

Göteborg

Vi på BusinessBike ser till att den populära förmåns-cykeln blir en enkel och bekymmersfri förmån att erbjuda på arbetsplatsen. Vi har en fullservice tjänst som är kostnadsneutral för företaget och inkluderar den lokala butiken: allt för att de anställda ska ha möjligheten att leasa sin drömcykel.
Carbinen Coworking

Carbinen Coworking

Trelleborg

Carbinen Coworking erbjuder kontorsytor för coworking, mötes- och konferensrum samt nätverkande i trevliga lokaler. Oavsett om du är ett etablerat företag, en växande start up eller frilansare - upptäck våra flexibla utrymmen och lösningar för att driva ditt företag vidare med Carbinen Coworking. Välkommen till morgondagens arbetsplats där du också ges möjlighet att nätverka med inspirerande.
Dannegården & restaurang Strandgatan32

Dannegården & restaurang Strandgatan32

Trelleborg

Hotell Dannegården & restaurang Strandgatan32 Trelleborgs familjära boutiquehotell Dannegården, här kan ni tillbringa härliga dagar. Samla bästa gänget & njut konferens & möten eller lyxa till vardagen. Njut goda drinkar på baksidan & häng i vår unika trädgård, bada i vår sköna cocktailpool / jacuzzi, värm er i bastun, avsluta med italiensk middag.
EA Installationer AB

EA Installationer AB

Trelleborg

Elinstallation, Säkerhet, Elbils laddning, Projektering, Energi kartläggning, Automation
Emploid Av

Emploid Av

Malmö

Emploid erbjuder rekrytering och bemanning med individfokus, engagemang och kontinuitet - för både små och stora företag. Med traditionell annonsering, search och ett stort nätverk av kandidater och företag hittar vi rätt för både arbetssökande och arbetsgivare
EnRival AB

EnRival AB

Trelleborg

Skapa tillväxt och framgång med EnRival! Vi matchar arbetskraft med behovet hos ditt företag. Sedan 2005 har vi framgångsrikt placerat individer i arbete och stöttat företag att hitta rätt kompetens för att uppfylla sina behov. Kontakta oss idag för kostnadsfri rekrytering!
Ergonova Sweden AB

Ergonova Sweden AB

Lund

Koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vår ambition är att kunna erbjuda så flexibla och skräddarsydda lösningar som möjligt, med olika förslag på utrustning, utbildning och verktyg för ökat välbefinnande. Vi har många års erfarenhet och kunskap när det gäller stress och återhämtning, en kunskap vi vill använda och sprida i arbetslivet.
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Trelleborg

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.
Fastighetsbolaget Nilpat AB

Fastighetsbolaget Nilpat AB

Trelleborg

Fastighetsbolaget Nilpat AB äger och förvaltar hyresfastigheter i Trelleborg. Vi prioriterar att hålla en hög service till våra hyresgäster samt att på ett långsiktigt hållbart sätt förvalta samt förädla våra fastigheter.
FIBA Technologies, Inc.

FIBA Technologies, Inc.

Trelleborg

FIBA Technologies is a manufacturer of cylinders used for the storage and distribution of compressed gases. FIBA's facility in Trelleborg will focus on manufacturing cylinders necessary for emerging applications of hydrogen and other needs in Europe for compressed gases (oxygen, nitrogen, helium and aletrantive fuel gases). FIBA will be developing its in manufacturing in 2024 and 2025.
Fribergs Cykel

Fribergs Cykel

Trelleborg

På Fribergs får du personlig och professionell hjälp att köpa cykel och cykeltillbehör. Vi säljer kvalitetscyklar från ledande cykeltillverkare. Vi har allt som du behöver till din cykel, vi har även allt för att utrusta dig som cyklist. Vi som jobbar här har bred kompetens och ett stort intresse av cyklar Utöver detta är det en självklarhet att vi ger dig bästa tänkbara service.
Föreningen Gamla Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg

Trelleborg

Trelleborgs största kulturförening. Ger ut en årsbok och almanacka till medlemmarna årligen. Samverkar med kommun, näringsliv och stiftelser i olika projekt tex skulpturen av sälen Isak i stadsparken och gula klockan vid stortorget etc.
Företagarna Trelleborg

Företagarna Trelleborg

Trelleborg

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag. Välkommen till Företagarna Trelleborg!
Guldkanalen

Guldkanalen

Staffanstorp

Guldkanalen "med världens bästa lyssnare". Vi hjälper företag i alla storlekar att varumärkes bygga och nå dessa köpstarka lyssnare i Skåne på bästa sätt. Mer GULD för pengarna...
Hedin Bil Trelleborg

Hedin Bil Trelleborg

Trelleborg

Försäljning utav person- och transportbilar samt serviceverkstad. Det vi säljer är KIA, Renault och Dacia bilar.
HGM DRYCKSERVICE

HGM DRYCKSERVICE

Malmö

Ett familjeföretag som hjälper företag/kommuner med helhetslösningar gällande kaffe och vattenmaskiner samt alla tillbehör som behövs till fikapausen.
Hyundai Malmö

Hyundai Malmö

Malmö

Representant för Hyundai personbilar. Full försäljning, service, reservdelar, plåtverksamhet. Jobbar även med Maxus el transportbilar, Mitsubishi.
Håkans Frukt & Grönt

Håkans Frukt & Grönt

Trelleborg

Elisabeth på Håkans Frukt och Grönt finns på plats på Näringslivsmässan den 16 maj! Håkans Frukt och Grönt i Trelleborg är en gårdsbutik för allmänheten med frukt, grönsaker och ett stort ostsortiment! Vi gör även ostbrickor och fruktlådor till företag, restauranger och privata förskolor! Dessutom har vi sill från Kåseberga, tuppfilé från Tockafarmaren och Elisabeths Snarringesenap!
KlaraBo

KlaraBo

Trelleborg

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion.
Kriminalvården

Kriminalvården

Trelleborg/Malmö

Kriminalvården är en statlig myndighet m. ansvar för häkte, fängelse, frivård o transport. Vi gör samhället säkrare och minskar återfallen i brott. Våra produktionsenheter skapar jobb för intagna, ökar deras kunskaper, stärker självförtroenden och öppnar möjligheter till ett liv utan kriminalitet. Verksamheten bedrivs likt utanför murarna under överinseende av yrkeskunniga arbetsledare.
Kundpartner Syd AB

Kundpartner Syd AB

Malmö

Städservice: Samtliga tjänster inom städning och golvvård. Desinficering av lokaler, leverans av entrémattor samt försäljning av hygienartiklar. Internservice: Vaktmästeri, reception, kaffe och vattenautomater, frukt samt kontorsservice. Bygglogistik: Inbärning av byggmaterial, flytt av material, uttag av byggavfall, lastkoppling, bod och byggstädning.
Kustvind AB

Kustvind AB

Trelleborg

Utvecklar kustnära vindkraft för klimatomställning och lokal nytta.
Landrins Bil

Landrins Bil

Lund

Landrins Bil, grundat 1968, är en av Sveriges äldsta bilåterförsäljare. Vi sätter dig som kund i framsätet. Våra ambitioner är höga och vår strävan efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap, vilket genomsyrar vår verksamhet. Vi värdesätter goda relationer och strävar dagligen efter att göra detta möjligt. Vi är återförsäljare för Kia och agent för Mercedes-Benz i Lund.
Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB

Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB

Trelleborg

Larssons Begravningsbyrå är en helhetsbyrå med lång erfarenhet inom ceremonier och familjejuridiken. Vi finns för er i livets svåraste stund, såväl innan som efter dödsfallet.
Leader Söderslätt LLU

Leader Söderslätt LLU

Anderslöv

Innovativa idéer skapar nya arbeten Söderslätt ska flöda av innovativa idéer i samspel med klimatneutral befolknings-, förenings- och näringslivsutveckling som skapar nya arbetstillfällen.
Lidbergs Grafiska AB

Lidbergs Grafiska AB

Skurup

Produktion av trycksaker, allt från idé till färdig produkt. Design, prepress, tryck, logistik och lagarhållning.

Macsupport AB

Malmö

MacSupport arbetar som en totalleverantör till kunder när det gäller hård- och mjukvara av Appleprodukter. Vi ska ge bästa möjliga rådgivning och stöd till våra kunder och vi ska genomföra vår verksamhet på ett sätt som är långsiktigt hållbar för våra kunder, anställda och miljön.
Maglarpsbullen

Maglarpsbullen

Trelleborg

Lokalt, närproducerat, smakupplevelse och kärlek. Alla dessa ord kan du förknippa med Maglarpsbullen i Trelleborg. 1986 startade vi vår tillverkning i byn Maglarp, strax utanför Trelleborg. Till början tillverkade vi bara gammeldags gräddbullar, men har under årens gång utökat vårt sortiment.
Mercedes Benz Malmö

Mercedes Benz Malmö

Malmö

Mercedes Malmö är landets enda helägda Mercedes agent och en av Sveriges största fullserviceanläggningar för Mercedes person- och transportbilar. Vi erbjuder försäljning och service samt kompletta mobilitetslösningar utformade efter våra kunders behov. Vår ambition är att vara den självklara samarbetspartnern för företag i Sydvästra Skåne gällande köp och underhåll av person- och transportbilar.
MN Print AB

MN Print AB

Skegrie

MN Print AB är er pålitliga reklam partner på Sydkusten och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta alla era reklam behov. Vi är specialiserade på tillverkning och montering av skyltar, banderoller, dekaler, samt mäss- och event produkter. Med vår erfarenhet och engagemang till kvalitet strävar vi efter att överträffa era förväntningar och leverera professionella resultat varje gång.
Mäklarhuset

Mäklarhuset

Trelleborg

Här träffar du erfarna mäklare som alltid håller hög servicenivå och har god lokalkännedom. Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Vårt bolag startades redan på 70-talet av Bengt Löfberg.
Nordström Assistans AB

Nordström Assistans AB

Malmö

Bemannar, rekryterar och anordnar personlig assistans. Bistår även med att hjälpa kunder i ansökningsprocessen för att få assistans. Andra tjänster vi avlösarservice, ledsagning samt kontaktperson.
Nyföretagarcentrum Öresund

Nyföretagarcentrum Öresund

Trelleborg

Vi erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning till dig som funderar på att starta eller redan har startat företag! Vi har också många andra aktiviteter för dig som är nyföretagare. Samtliga rådgivare på NyföretagarCentrum Öresund driver själva företag och finns här som stöd för dig och ditt företag – varje vecka året runt. I Trelleborg har vi vår rådgivning på Carbinen Coworking.
Palm Tree Hotel / The Peacock

Palm Tree Hotel / The Peacock

Trelleborg

Palm Tree Hotel ligger i hjärtat av Trelleborg - nära till allt du behöver! Vi ligger inom 20 minuter från Malmö och bara 35 minuter från Köpenhamn. Vår restaurang The Peacock serverar väl tillagade rätter till Trelleborgs glada invånare och besökare. För oss är hållbarhet inte en utopisk idé utan en grundläggande och nödvändig strävan.
Prosecco Sweden

Prosecco Sweden

Trelleborg

Prosecco Sweden strävar efter att sprida kännedom om och uppskattning för de rika och högkvalitativa Prosecco-sorter som ännu är outforskad i Sverige. Genom att förmedla vår kunskap kan vi introducera det svenska folket till Prosecco av DOCG och Cartizze kvalitet.
Renta AB

Renta AB

Trelleborg

Söker du efter maskinuthyrning i Trelleborg har du hittat rätt. Hos oss finner ni allt ifrån bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler. Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Trelleborg kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande.
RoboService Sverige AB

RoboService Sverige AB

Staffanstorp

Experter på robotar med service i fokus. Från radhus till golfklubbar, vi automatiserar gräsklippningen överallt.
Ruukki Sverige AB

Ruukki Sverige AB

Anderslöv

Ruukki erbjuder högklassiga kundspecifika produkter där vi arbetar tätt tillsammans med kunden för att möta varje unikt behov. Vår anläggning i Anderslöv som specialiserat sig på rullformad metall har i snart 70 år Vi tillverkar våra produkter ur ett hållbart perspektiv, vägg- och taklösningar för logistik- och industribyggnader, kontor, idrottshallar och arenor.
Skurups Sparbank

Skurups Sparbank

Skurup

I över 140 år har Skurups Sparbank varit en del av det lokala samhället genom att investera i och arbeta nära den lokala marknaden och våra kunder. Med åren har samhället förändrats och banken har följt med. Men sparbanksidén med den lokala förankringen, frånvaron av enskilt vinstintresse, den demokratiska företagsformen och det sparfrämjande syftet står Skurups Sparbank för än idag.
Skåne Stål

Skåne Stål

Anderslöv

Skåne Stål har lokalt lager och säljkontor i Anderslöv. Vi har ett komplett sortiment av stål och metaller och bearbetningstjänster som kapning, blästring och målning. Skåne Stål ingår i Handelsstålgruppen i Sverige.
SMARTARE Media

SMARTARE Media

Trelleborg

Vi på SMARTARE Media erbjuder det lokala näringslivet att nå ut med sina budskap och erbjudanden genom våra digitala skärmar som är strategiskt placerade i centrala Trelleborg, Höllviken och Malmö. Syns man inte finns man inte!
Solarsyd AB

Solarsyd AB

Trelleborg

Vi är ett litet lokalt solcellsföretag som erbjuder helhetslösningar inom Solceller, Energilager & Laddboxar, För oss är kunden alltid i centrum och då vi har gedigen kunskap och en liten organisation vågar vi påstå att vi ligger i framkant i vår bransch.
Storköksbutiken (KFL Trading AB)

Storköksbutiken (KFL Trading AB)

Trelleborg

KFL Trading AB har sin huvudverksamhet i B2B försäljning av restaurang- och storköksutrustning genom Storköksbutiken.se. KFL driver även Stonewall.se – Ribbvägg, stenvägg och akustiklösningar. Spegelbutiken.se - Speglar i hög kvalité till privata kunder och företag.
Swedala Tak

Swedala Tak

Borlänge

Swedala Tak är en etablerad nationell kedja av lokala takläggningsföretag. Vi levererar tillsammans standardiserad takläggning och solcellsinstallation till privatkunder. Verksamheten bedrivs som franchise. Vi växer så det knakar och söker nu fler franchisetagare i södra Sverige.
Söderslätts Bok & Papper

Söderslätts Bok & Papper

Trelleborg

Mitt i centrum hittar du oss, Sveriges sydligaste och bästa bokhandel. Nöjda kunder är vårt mål och erfarenheten har lärt oss att en nöjd kund kommer tillbaka. Vi står för bredd i vårt utbud och kvalité på det du köper. Service är vårt ledord och vi vill att du ska trivas och känna dig välkommen hos oss! Förutom att sälja böcker och kontorsvaror anordnar vi författarkvällar!
Treano Bygg AB

Treano Bygg AB

Trelleborg

Vår ambition är att bygga Skåne hållbart inom byggservice, entreprenad, projektutveckling och Sawi Exclusive Homes, med vår vision om att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. Tillsammans med trogna och nya kunder ska vi fortsätta bygga Skåne!
Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg

Trelleborg Citysamverkan verkar för att ge besökare och konsumenter många upplevelser och brett utbud av varor och tjänster. Vi arbetar för en levande och välkomnande handelsplats med stadens attraktionsvärde och köpkraft i fokus. Våra medlemmar finns runt om i kommunen; i city, på sydkusten och Söderslätt. Föreningen värnar och synliggör medlemmarnas intressen.
Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda

Trelleborg

Över 140 år med engagemang i det lokala samhället. Vi har ett publicistiskt uppdrag och ansvar som vi är mycket stolta över. Medielandskapet är i ständig förändring och därmed berörs både er och vår verklighet. Vår ambition att hjälpa er med marknadsföring består – oavsett var ni bäst når er målgrupp.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Trelleborg

Elen du köper från Trelleborgs Energi är 100 procent fossilfri och kommer från sol, vind, vatten och kärnkraft. Vinsten vi gör går dessutom tillbaka till trelleborgarna – till kommunens infrastruktur, kultur och idrott. Genom att välja vårt elavtal kan du tillsammans med oss göra skillnad – för klimatet och för Trelleborg.
Trelleborgs FF

Trelleborgs FF

Trelleborg

Trelleborgs FF är en klubb som är väletablerad i svensk elitfotboll samtidigt som vi har en stor och välfungerande barn- och ungdomsverksamhet, men finns också representerade inom E-sporten. Vi erbjuder trelleborgarna både en bredd och en spets de kan vara stolta över. Vi har 35 år i Svensk Elitfotboll, varav 18 år av dessa i allsvenskan.
Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborg

Trelleborgs Företagarklubb (TFK) bildades 1980 och har idag drygt 200 medlemmar. TFK arrangerar frukostmöten och företagsbesök och värnar för ett brett nätverkande i samarbete med Trelleborgs kommun och övriga samarbetspartners. Vår slogan: Tillsammans gör vi Trelleborg bättre!
Trelleborgs Hamn

Trelleborgs Hamn

Trelleborg

Trelleborgs Hamn är Skandinaviens största RoRo-hamn för rullande trafik och hanterar en stor del av Sveriges import och export. Hamnen har cirka 34 ankomster och avgångar varje dag, dygnet runt, året om, till Rostock, Travemünde, Sassnitz, Swinoujscie och Klaipeda. Besök oss i montern så berättar vi mer om våra tjänster, hamnutbyggnad, logistik och miljösatsningar i Europas bästa RoRo-hamn!
Trelleborgs kommun

Trelleborgs kommun

Trelleborg

Yrkesvux och Yrkeshögskolan. Yrkesutbildningar för vuxna på gymnasial och eftergymnasial nivå. Skapar utbildningar tillsammans efter arbetslivets kompetensbehov.
Trelleborgs kommun

Trelleborgs kommun

Trelleborg

Trelleborg har påbörjat resan från hamnstad till attraktiv kuststad. I ett sammanhållet stadsutvecklingsprojekt – det största i kommunens historia – planerar vi för nya kustnära stadsdelar med cirka 7 000 bostäder och ett modernt verksamhetsområde med unikt läge för logistikverksamhet och miljöteknik i framkant. Prata med oss om vilka möjligheter Kuststad 2025 innebär för dig som företagare!
Trelleborgs Rörservice AB

Trelleborgs Rörservice AB

Trelleborg

Vi är det lokala och flexibla VVS-företaget. Vi utgår från Trelleborg och arbetar i stora delar av södra och västra Skåne.
TrelleborgsHem

TrelleborgsHem

Trelleborg

TrelleborgsHem erbjuder trevliga och trivsamma bostäder i kommunens alla delar. Allt ifrån havs- och naturnära radhus i Smygehamn till flerfamiljsbostäder i centrala Trelleborg och kan också erbjuda näringslivsförtur till dig som har behov av arbetskraft som bor långt utanför kommunen.
Trelleborgshälsan FHV AB

Trelleborgshälsan FHV AB

Trelleborg

Trelleborgskliniken är en privat läkarmottagning och företagshälsovård i Trelleborg. Vi erbjuder en heltäckande företagshälsovård som arbetar förebyggande och strävar efter att ge patienter och företagskunder en hög tillgänglighet. Hos oss träffar du alltid samma läkare som ger dig ökad trygghet och kontinuitet. Personalen har bred kompetens, ger ett gott bemötande med bra service och kvalité.
Ubilack AB

Ubilack AB

Malmö

Ubilack AB är en modern lackeringsverkstad med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon såväl nya som entusiastfordon. I samarbete med försäkringsbolagen åtgärdar vårt skadecenter skadorna när olyckan varit framme. Vår billack reparerar och justerar alla plast- och plåtskador med en lackering i högsta klass. Med hög kvalitet och trevligt bemötande gör vi skillnad.
Va Gruppen Film- & Spolbilar AB

Va Gruppen Film- & Spolbilar AB

Trelleborg

Vi är ett ledande VA bolag i Södra Sverige som har skapat en organisation som kan ta helhetsansvar för ett komplett VA behov. Vårt mål är att säkra friskt vatten och fungerande avlopp- och dagvattensystem. Med en modern fordonsflotta och kunnig personal kan vi hjälpa er med högtrycksspolning, TV inspektion, slamsugning, skötsel av oljeavskiljare, entreprenadarbete, avlopp- och dagvattenutredning.
Vackra blommor & ting på udden

Vackra blommor & ting på udden

Trelleborg

Vackra blommor & ting på udden är en blomster- och kläd/inredningsbutik belägen på Sveriges sydligaste udde, Smygehuk. I en gammal stallbyggnad har vi skapat en unik livsstilsbutik. Vi är även de som fått uppdraget att smycka scenen i Trelleborgssalen samt leverera blommorna till alla föredragshållare på Näringslivsmässan.
VellingePosten

VellingePosten

Vellinge

VellingePosten är Vellinges största och bästa gratistidning. Nu med över 20500 i upplaga. Vår utgivning består av 100% hushållstäckning, 3000 ställtidningar placerade på strategiska ställen runt om i Vellinge kommun samt vår utgivning eVelllingeposten som skickas till över 1500 mottagare.
VLP Bygg & Markentreprenad

VLP Bygg & Markentreprenad

Klagstorp

Vi erbjuder allt inom Mark, Snickeri och Trädgård. Det är bara din fantasi som sätter stopp. Vi utför även trädgårdsskötsel, allt från klippa gräs, häck till att beskära och fälla träd. Allt efter dina önskemål. Auktoriserad samarbetspartner med Sluta Gräv.
Wangeskog Hyrcenter Syd AB

Wangeskog Hyrcenter Syd AB

Trelleborg

Wangeskog Hyrcenter AB är en stark partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden med många års erfarenhet. Vi är idag Sveriges enda privatägda maskinuthyrare som är rikstäckande med runt trettio lokala hyrcenter från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Wangeskog ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar vars rötter återfinns inom bygg- och fastighetsbranschen.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov.

ÅGAB Syd AB

ÅGAB Syd AB

Trelleborg

ÅGAB står för återvinning av grus, betong och asfalt vilket är en stor del av vår verksamhet. Vi har fem terminaler varav en finns i Trelleborg. Vi tar emot och hanterar returträ, parkavfall, gatubrunnsslam, schakt, tegel och matjord. Vi säljer makadam, fyllandsgrus, Dansk Sjösten, Leca, flis, ÅGAB betong block, matjord och siktning tjänster. Vi producerar och säljer Hasselfors Gardens jordar.