UTSTÄLLARE NÄRINGSLIVSMÄSSAN 2024

Almi Skåne

Almi Skåne

Malmö

Almi vänder sig till små och medelstora företag som kan och vill växa hållbart. Vi stöttar dig med affärsutveckling, finansiering och kunskap om företagande. Almi är en offentligt finansierad organisation med närvaro i hela landet. Vårt uppdrag är att stärka det svenska näringslivets utveckling och verka för hållbar tillväxt.
Bilia Trelleborg Volvo

Bilia Trelleborg Volvo

Trelleborg

Bilia Trelleborg representerar, säljer, servar och reparerar Volvo-bilar i Trelleborg och på Söderslätt. Vi har en ny trevlig företagssäljare som heter Patrik Sveberg och kommer från Bilia Malmö, där han varit företagssäljare i över tio år. Han kommer tillsammans med två andra att rodda och accelerera företagsaffären i Trelleborg samt göra många företagsbesök och event framöver.
Bluebone

Bluebone

Svedala

BlueBone Media är din lokala digitala marknadsförare. Vi hjälper dig att synas på sociala medier och ökar din närvaro på internet, vi gör inlägg och annonser på plattformar som Facebook, Instagram, Tiktok m.fl Vi hjälper dig att öka din synlighet i sociala medier så du kan fokusera på ditt företagande.
Carbinen Coworking

Carbinen Coworking

Trelleborg

Carbinen Coworking erbjuder kontorsytor för coworking, mötes- och konferensrum samt nätverkande i trevliga lokaler. Oavsett om du är ett etablerat företag, en växande start up eller frilansare - upptäck våra flexibla utrymmen och lösningar för att driva ditt företag vidare med Carbinen Coworking. Välkommen till morgondagens arbetsplats där du också ges möjlighet att nätverka med inspirerande.
Dannegården & restaurang Strandgatan32

Dannegården & restaurang Strandgatan32

Trelleborg

Hotell Dannegården & restaurang Strandgatan32 Trelleborgs familjära boutiquehotell Dannegården, här kan ni tillbringa härliga dagar. Samla bästa gänget & njut konferens & möten eller lyxa till vardagen. Njut goda drinkar på baksidan & häng i vår unika trädgård, bada i vår sköna cocktailpool / jacuzzi, värm er i bastun, avsluta med italiensk middag.
EA Installationer AB

EA Installationer AB

Trelleborg

Elinstallation, Säkerhet, Elbils laddning, Projektering, Energi kartläggning, Automation
Fastighetsbolaget Nilpat AB

Fastighetsbolaget Nilpat AB

Trelleborg

Fastighetsbolaget Nilpat AB äger och förvaltar hyresfastigheter i Trelleborg. Vi prioriterar att hålla en hög service till våra hyresgäster samt att på ett långsiktigt hållbart sätt förvalta samt förädla våra fastigheter.
Föreningen Gamla Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg

Trelleborg

Trelleborgs största kulturförening. Ger ut en årsbok och almanacka till medlemmarna årligen. Samverkar med kommun, näringsliv och stiftelser i olika projekt tex skulpturen av sälen Isak i stadsparken och gula klockan vid stortorget etc.
Guldkanalen

Guldkanalen

Staffanstorp

Guldkanalen "med världens bästa lyssnare". Vi hjälper företag i alla storlekar att varumärkes bygga och nå dessa köpstarka lyssnare i Skåne på bästa sätt. Mer GULD för pengarna...
HGM DRYCKSERVICE

HGM DRYCKSERVICE

Malmö

Ett familjeföretag som hjälper företag/kommuner med helhetslösningar gällande kaffe och vattenmaskiner samt alla tillbehör som behövs till fikapausen.
Hyundai Malmö

Hyundai Malmö

Malmö

Representant för Hyundai personbilar. Full försäljning, service, reservdelar, plåtverksamhet. Jobbar även med Maxus el transportbilar, Mitsubishi.
Håkans Frukt & Grönt

Håkans Frukt & Grönt

Trelleborg

Elisabeth på Håkans Frukt och Grönt kommer att finnas på plats på Näringslivsmässan 11 maj!!! Håkans Frukt och Grönt i Trelleborg är en gårdsbutik för allmänheten där vi förutom frukt och grönsaker även har ett stort ostsortiment! Vi gör även ostbrickor. Fruktlådor till företag har vi också + levererar till restauranger och privata förskolor!
KlaraBo

KlaraBo

Trelleborg

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion.
Landrins Bil

Landrins Bil

Lund

Landrins Bil, grundat 1968, är en av Sveriges äldsta bilåterförsäljare. Vi sätter dig som kund i framsätet. Våra ambitioner är höga och vår strävan efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap, vilket genomsyrar vår verksamhet. Vi värdesätter goda relationer och strävar dagligen efter att göra detta möjligt. Vi är återförsäljare för Kia och agent för Mercedes-Benz i Lund.
Leader Söderslätt LLU

Leader Söderslätt LLU

Anderslöv

Innovativa idéer skapar nya arbeten Söderslätt ska flöda av innovativa idéer i samspel med klimatneutral befolknings-, förenings- och näringslivsutveckling som skapar nya arbetstillfällen.
Maglarpsbullen

Maglarpsbullen

Trelleborg

Lokalt, närproducerat, smakupplevelse och kärlek. Alla dessa ord kan du förknippa med Maglarpsbullen i Trelleborg. 1986 startade vi vår tillverkning i byn Maglarp, strax utanför Trelleborg. Till början tillverkade vi bara gammeldags gräddbullar, men har under årens gång utökat vårt sortiment.
Prosecco Sweden

Prosecco Sweden

Trelleborg

Prosecco Sweden strävar efter att sprida kännedom om och uppskattning för de rika och högkvalitativa Prosecco-sorter som ännu är outforskad i Sverige. Genom att förmedla vår kunskap kan vi introducera det svenska folket till Prosecco av DOCG och Cartizze kvalitet.
SMARTARE Media

SMARTARE Media

Trelleborg

Vi på SMARTARE Media erbjuder det lokala näringslivet att nå ut med sina budskap och erbjudanden genom våra digitala skärmar som är strategiskt placerade i centrala Trelleborg, Höllviken och Malmö. Syns man inte finns man inte!
Storköksbutiken (KFL Trading AB)

Storköksbutiken (KFL Trading AB)

Trelleborg

KFL Trading AB har sin huvudverksamhet i B2B försäljning av restaurang- och storköksutrustning genom Storköksbutiken.se. KFL driver även Stonewall.se – Ribbvägg, stenvägg och akustiklösningar. Spegelbutiken.se - Speglar i hög kvalité till privata kunder och företag.
Sweden WiFi AB

Sweden WiFi AB

Trelleborg

Sweden WiFi AB levererar pålitliga trådlösa nätverkstjänster till både företag och privatpersoner i Sverige. Optimerade lösningar för smidig internetåtkomst.
Treano Bygg AB

Treano Bygg AB

Trelleborg

Vi bygger Skåne hållbart och med Entreprenad, Bostad, Byggservice och Exclusive Homes verkar vi från norr till söder och från öst till väst, i vårt vackra landskap. Med Skåne i hjärtat, ett komplett kunderbjudande i verktygslådan och med blicken mot horisonten ut över de guldgula rapsfälten finns vi här för er.
Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg

Trelleborg Citysamverkan verkar för att ge besökare och konsumenter många upplevelser och brett utbud av varor och tjänster. Vi arbetar för en levande och välkomnande handelsplats med stadens attraktionsvärde och köpkraft i fokus. Våra medlemmar finns runt om i kommunen; i city och på landsbygden. Föreningen värnar och synliggör medlemmarnas intressen.
Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda

Trelleborg

Över 140 år med engagemang i det lokala samhället. Vi har ett publicistiskt uppdrag och ansvar som vi är mycket stolta över. Medielandskapet är i ständig förändring och därmed berörs både er och vår verklighet. Vår ambition att hjälpa er med marknadsföring består – oavsett var ni bäst når er målgrupp.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Telleborg

Vi på Trelleborgs Energi säljer förnybar el. Det innebär att den kommer från de fossilfria och förnybara källorna sol, vind och vatten. Förnybar el produceras genom energikällor som hela tiden förnyar sig och som därför inte kommer att ta slut inom överskådlig framtid.
Trelleborgs FF

Trelleborgs FF

Trelleborg

Trelleborgs FF är en klubb som är väletablerad i svensk elitfotboll samtidigt som vi har en stor och välfungerande barn- och ungdomsverksamhet, men finns också representerade inom E-sporten. Vi erbjuder trelleborgarna både en bredd och en spets de kan vara stolta över. Vi har 35 år i Svensk Elitfotboll, varav 18 år av dessa i allsvenskan.
Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborg

Trelleborgs Företagarklubb (TFK) bildades 1980 och har idag drygt 200 medlemmar. TFK arrangerar frukostmöten och företagsbesök och värnar för ett brett nätverkande i samarbete med Trelleborgs kommun och övriga samarbetspartners. Vår slogan: Tillsammans gör vi Trelleborg bättre!
Trelleborgs Hamn

Trelleborgs Hamn

Trelleborg

Trelleborgs Hamn är Skandinaviens största RoRo-hamn för rullande trafik och hanterar en stor del av Sveriges import och export. Hamnen har cirka 34 ankomster och avgångar varje dag, dygnet runt, året om, till Rostock, Travemünde, Sassnitz, Swinoujscie och Klaipeda. Besök oss i montern så berättar vi mer om våra tjänster, hamnutbyggnad, logistik och miljösatsningar i Europas bästa RoRo-hamn!
Trelleborgs kommun

Trelleborgs kommun

Trelleborg

Trelleborg har påbörjat resan från hamnstad till attraktiv kuststad. I ett sammanhållet stadsutvecklingsprojekt – det största i kommunens historia – planerar vi för nya kustnära stadsdelar med cirka 7 000 bostäder och ett modernt verksamhetsområde med unikt läge för logistikverksamhet och miljöteknik i framkant. Prata med oss om vilka möjligheter Kuststad 2025 innebär för dig som företagare!
TrelleborgsHem

TrelleborgsHem

Trelleborg

TrelleborgsHem erbjuder trevliga och trivsamma bostäder i kommunens alla delar. Allt ifrån havs- och naturnära radhus i Smygehamn till flerfamiljsbostäder i centrala Trelleborg och kan också erbjuda näringslivsförtur till dig som har behov av arbetskraft som bor långt utanför kommunen.
Trelleborgshälsan FHV AB

Trelleborgshälsan FHV AB

Trelleborg

Trelleborgskliniken är en privat läkarmottagning och företagshälsovård i Trelleborg. Vi erbjuder en heltäckande företagshälsovård som arbetar förebyggande och strävar efter att ge patienter och företagskunder en hög tillgänglighet. Hos oss träffar du alltid samma läkare som ger dig ökad trygghet och kontinuitet. Personalen har bred kompetens, ger ett gott bemötande med bra service och kvalité.
Ubilack AB

Ubilack AB

Malmö

Ubilack AB är en modern lackeringsverkstad med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon såväl nya som entusiastfordon. I samarbete med försäkringsbolagen åtgärdar vårt skadecenter skadorna när olyckan varit framme. Vår billack reparerar och justerar alla plast- och plåtskador med en lackering i högsta klass. Med hög kvalitet och trevligt bemötande gör vi skillnad.
Vackra blommor & ting på udden

Vackra blommor & ting på udden

Trelleborg

Vackra blommor & ting på udden är en blomster- och kläd/inredningsbutik belägen på Sveriges sydligaste udde, Smygehuk. I en gammal stallbyggnad har vi skapat en unik livsstilsbutik. Vi är även de som fått uppdraget att smycka scenen i Trelleborgssalen samt leverera blommorna till alla föredragshållare på Näringslivsmässan.
VellingePosten

VellingePosten

Vellinge

VellingePosten är Vellinges största och bästa gratistidning. Nu med över 20500 i upplaga. Vår utgivning består av 100% hushållstäckning, 3000 ställtidningar placerade på strategiska ställen runt om i Vellinge kommun samt vår utgivning eVelllingeposten som skickas till över 1500 mottagare.
VLP Bygg & Markentreprenad

VLP Bygg & Markentreprenad

Klagstorp

Vi erbjuder allt inom Mark, Snickeri och Trädgård. Det är bara din fantasi som sätter stopp. Vi utför även trädgårdsskötsel, allt från klippa gräs, häck till att beskära och fälla träd. Allt efter dina önskemål. Auktoriserad samarbetspartner med Sluta Gräv.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov.