UTSTÄLLARE NÄRINGSLIVSMÄSSAN 2023

Almi Företagspartner Skåne

Almi Företagspartner Skåne

Malmö

På Almi kan vi det här med hållbar tillväxt och företagande. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som vill växa och utvecklas. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet.
Bilia Toyota

Bilia Toyota

Trelleborg

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare. Toyota, som ingår i Bilia gruppen har ett helhetserbjudande med försäljning av nya, begagnade bilar, e-handel, reservdelar och butiksförsäljning, service- och skadeverkstäder, däck och bilglas samt finansiering, försäkring, drivmedelsstationer och bildemontering. Allt för att kunna erbjuda våra kunder ett komplett erbjudande runt bilägandet.
Bonnier News

Bonnier News

Malmö

Bonnier News når ut till miljontals läsare, på höjden, bredden och djupet varje dag. Våra plattformar spänner över allt från tryckta tidningar och magasin till digitala nyhetssajter, breaking news, tv, podcasts och ljud. Bland våra över 100 varumärken finns en rad av Sveriges största och mest välkända tidningar. Lokalt känner ni oss kanske främst genom Lokaltidningen och Sydsvenskan.
Carbinen Coworking

Carbinen Coworking

Trelleborg

Carbinen Coworking erbjuder kontorsytor för coworking, mötes- och konferensrum samt nätverkande i trevliga lokaler. Oavsett om du är ett etablerat företag, en växande start up eller frilansare - upptäck våra flexibla utrymmen och lösningar för att driva ditt företag vidare med Carbinen Coworking. Välkommen till morgondagens arbetsplats där du också ges möjlighet att nätverka med inspirerande.
Dannegården & restaurang Strandgatan32

Dannegården & restaurang Strandgatan32

Trelleborg

Hotell Dannegården & restaurang Strandgatan32 Trelleborgs familjära boutiquehotell Dannegården, här kan ni tillbringa härliga dagar. Samla bästa gänget & njut konferens & möten eller lyxa till vardagen. Njut goda drinkar på baksidan & häng i vår unika trädgård, bada i vår sköna cocktailpool / jacuzzi, värm er i bastun, avsluta med italiensk middag.
EA Installationer AB

EA Installationer AB

Trelleborg

Elinstallation, Säkerhet, Elbils laddning, Projektering, Energi kartläggning, Automation
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Trelleborg

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.
Fastighetsbolaget Nilpat AB

Fastighetsbolaget Nilpat AB

Trelleborg

Fastighetsbolaget Nilpat AB äger och förvaltar hyresfastigheter i Trelleborg. Vi prioriterar att hålla en hög service till våra hyresgäster samt att på ett långsiktigt hållbart sätt förvalta samt förädla våra fastigheter.
Freemax Reklam AB

Freemax Reklam AB

Anderstorp

Freemax Reklam AB har sin huvudverksamhet i den småländska motor-metropolen Anderstorp där det kördes både Formel-1 och Motorcykel-VM på -70 och -80 talet. Vi erbjuder allt inom profilering och vi trycker, broderar, graverar m.m. i våra egna lokaler där vi även har en skylt-ateljé så vi fixar även dekaler, banderoller, skyltar, bildekorer m.m. Sedan ett par år tillbaka finns vi även i Trelleborg.
Föreningen Gamla Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg

Trelleborg

Trelleborgs största kulturförening. Ger ut en årsbok och almanacka till medlemmarna årligen. Samverkar med kommun, näringsliv och stiftelser i olika projekt tex skulpturen av sälen Isak i stadsparken och gula klockan vid stortorget etc.
Företagarna Trelleborg

Företagarna Trelleborg

Trelleborg

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.
Guldkanalen

Guldkanalen

Staffanstorp

Med "musik för vuxna öron" når Guldkanalen varje vecka 250 000 skånska lyssnare. Vi hjälper Företag i alla storlekar att nå dessa köpstarka lyssnare på bästa sätt. Mer guld för pengarna...
Hemrex AB

Hemrex AB

Ystad, Lund/Malmö, Kristianstad, Helsingborg

Vi avlastar och skapar tid för dig. Våra viktigaste mål är att kunder och medarbetare ska känna sig trygga och det ska vara enkelt att få kontakt med oss. Vi erbjuder städning, trädgårdstjänster, flytt, flyttstäd och fönsterputs för både privatpersoner och företag. Vi ger även vardagsomsorg helt anpassat efter behov och önskemål. Kvalitet och nöjd-kund-garanti. Hemrex gör din vardag enklare!
HGM DRYCKSERVICE

HGM DRYCKSERVICE

Malmö

Ett familjeföretag som hjälper företag/kommuner med helhetslösningar gällande kaffe och vattenmaskiner samt alla tillbehör som behövs till fikapausen.
Håkans Frukt & Grönt

Håkans Frukt & Grönt

Trelleborg

Håkans Frukt & Grönt i Trelleborg är en gårdsbutik för allmänheten där vi förutom frukt och grönsaker även har ett stort ostsortiment. Vi gör även ostbrickor och har alltid ”veckans ost” för 10 kr per hg. Dessutom har vi färskt hängmörat nötkött från Lindhults gård och lamm från Bösarp.
KlaraBo

KlaraBo

Ronneby

Vi förvärvar, uppför, äger och förvaltar bostäder i hela Sverige
Lagerkungen Trelleborg

Lagerkungen Trelleborg

Trelleborg

Vi hyr ut förråd till företag och privatpersoner. Anläggningen är uppvärmd, larmad och kameraövervakad. Tack vare vår sluss kan man köra in med sin bil och lasta av och på inomhus. Man bokar sitt förråd på www.lagerkungen.se och får tillgång till det inom ett par minuter. Förråden är 1-20 kvadratmeter stora.
Leader Söderslätt LLU

Leader Söderslätt LLU

Anderslöv

Innovativa idéer skapar nya arbeten Söderslätt ska flöda av innovativa idéer i samspel med klimatneutral befolknings-, förenings- och näringslivsutveckling som skapar nya arbetstillfällen.
Motivera Sverige AB

Motivera Sverige AB

Uddevalla

Motivera är ett certifierat utbildningsföretag som varit verksamt i utbildningsbranschen sedan 1997. Motivera erbjuder stimulerande och professionella utbildningar främst inom arbetsmiljö och arbetsrelaterad säkerhet till företag, organisationer och privatpersoner i hela Sverige samt rådgivning relaterad till utbildning, brand- och kemikaliesäkerhet.
Mäklarhuset

Mäklarhuset

Trelleborg

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Trelleborg drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Vårt bolag startades redan på 70-talet av Bengt Löfberg, och har varit del av Mäklarhuset som kedja sedan år 2000.
OL Underhåll AB

OL Underhåll AB

Trelleborg

Vi är ett familjeföretag som behandlar tak , fasader mm mot påväxt. Vi är auktoriserade och använder beprövade produkter (funnits i 25 år) som ger minsta möjliga miljöpåverkan.
Palm Tree Hotel / The Peacock

Palm Tree Hotel / The Peacock

Trelleborg

Palm Tree Hotel ligger i hjärtat av Trelleborg - nära till allt du behöver! Vi ligger inom 20 minuter från Malmö och bara 35 minuter från Köpenhamn. Vår restaurang The Peacock serverar väl tillagade rätter till Trelleborgs glada invånare och besökare. För oss är hållbarhet inte en utopisk idé utan en grundläggande och nödvändig strävan.
Select Telecom

Select Telecom

Trelleborg

Telecom är en oberoende leverantör och tillhandahåller de olika operatörernas produkter på den svenska telekommarknaden. Vi jobbar lokalt utifrån vårt nya kontor i Trelleborg där vårt ledord "Företagstelefoni I Sin Enkelhet" genomsyrar hela vår verksamhet. Vi värdesätter den personliga kontakten och att alltid finnas till hands under hela avtalsperioden. Hjärtligt välkomna att höra av er.
SMARTARE Media

SMARTARE Media

Trelleborg

Vi på SMARTARE Media erbjuder det lokala näringslivet att nå ut med sina budskap och erbjudanden genom våra digitala skärmar som är strategiskt placerade i centrala Trelleborg, Höllviken och Malmö. Syns man inte finns man inte!
Storköksbutiken (KFL Trading AB)

Storköksbutiken (KFL Trading AB)

Trelleborg

Storköksbutiken.se - Försäljning och projektering av restaurangutrustning, storköksmaskiner och inredning i bästa kvalité & service. Stort lager och showroom på Godsvägen 19 i Trelleborg där vi tar emot kunder och skickar ut restaurangutrustning till kunder i hela Sverige. Varmt välkomna!
SwedenWiFi AB

SwedenWiFi AB

Trelleborg

SwedenWiFi AB erbjuder hotspot system av absolut senaste tekniken. Med vårt användarvänliga system sköter du enkelt riktad Wi-Fi annonsering med mera, vår platform passar en mängd branscher så som caféer, City Wi-Fi, campingområden, hamnar, event eller butiker.
T4 Övre

T4 Övre

Stockholm

T4 Övre planerar en byggnad som gör det möjligt att förverkliga sina egna idéer om att bo eller driva en näringsverksamhet. Eller både och.
Tegelberga Golfklubb

Tegelberga Golfklubb

Trelleborg

Golfklubb med en 18 hålsbana och en 9 hålsbana, även en 6 håls korthålsbana. 2022 utsedd till Sveriges bästa golfbana enligt golfhäftets besökare. I Juli är vi stolta arrangörer av EM för damer.
Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg

Trelleborg Citysamverkan verkar för att ge besökare och konsumenter många upplevelser och brett utbud av varor och tjänster. Vi arbetar för en levande och välkomnande handelsplats med stadens attraktionsvärde och köpkraft i fokus. Våra medlemmar finns runt om i kommunen; i city och på landsbygden. Föreningen värnar och synliggör medlemmarnas intressen.
Trelleborg Rörservice AB

Trelleborg Rörservice AB

Trelleborg

Jobbar med värmepumpar, energifrågor och vvs.
Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda

Trelleborg

Över 140 år med engagemang i det lokala samhället. Vi har ett publicistiskt uppdrag och ansvar som vi är mycket stolta över. Medielandskapet är i ständig förändring och därmed berörs både er och vår verklighet. Vår ambition att hjälpa er med marknadsföring består – oavsett var ni bäst når er målgrupp.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Trelleborg

Trelleborgarnas eget energibolag gör staden ljusare, varmare och smartare. Vi ser till att samhällsfunktioner håller igång som de ska. Vi ägs av Trelleborgs kommun, vilket innebär att vi arbetar för alla trelleborgare och med hela staden samt för kommande generationer på ett hållbart och innovativt sätt. För oss handlar det om att tänka lite längre och ta ett större ansvar.
Trelleborgs FF

Trelleborgs FF

Trelleborg

Trelleborgs FF är en klubb som är väletablerad i svensk elitfotboll samtidigt som vi har en stor och välfungerande barn- och ungdomsverksamhet, men finns också representerade inom E-sporten. Vi erbjuder trelleborgarna både en bredd och en spets de kan vara stolta över. Vi har 35 år i Svensk Elitfotboll, varav 18 år av dessa i allsvenskan.
Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborg

Trelleborgs Företagarklubb (TFK) bildades 1980 och har idag cirka 250 medlemmar. TFK verkar för ett sunt företagsklimat i Trelleborg med omnejd i samarbete med Trelleborgs kommun och övriga företagsklubbar.
Trelleborgs Hamn AB

Trelleborgs Hamn AB

Trelleborg

Trelleborgs Hamn är Skandinaviens största RoRo-hamn för rullande trafik och hanterar en stor del av svensk export och import. Från Trelleborgs Hamn utgår färjeförbindelser till och från kontinenten, till Rostock, Travemünde, Sassnitz, Swinoujscie och Klaipeda, dygnet runt, året om. Välkommen till Östersjöns klimatsmartaste hamn och Europas bästa RoRo-hamn!
Trelleborgs Kommun

Trelleborgs Kommun

Trelleborg

Trelleborgs kommun är hem för över 4 000 företag och drygt 46 000 invånare. Vi jobbar ständigt för att fler ska kunna kalla Trelleborgs kommun för hemma. På mässan kommer du kunna träffa några av alla våra medarbetare som ständigt jobbar för att göra Trelleborg till en ännu bättre kommun. Besök vår monter och boka ett företagsbesök hos er!
TrelleborgsHem

TrelleborgsHem

Trelleborg

AB TrelleborgsHem är ett allmännyttigt bostadsföretag, grundat 1950, som äger och förvaltar bostäder och lokaler inom Trelleborgs kommun.. Förvaltningen omfattar i huvudsak 1 448 bostäder i hyresrätt (92 627 kvm) samt därutöver 56 lokaler. Lokalernas yta uppgår till 26 071 kvm.
VellingePosten

VellingePosten

Vellinge

VellingePosten är Vellinges största och bästa gratistidning. Nu med över 20500 i upplaga. Vår utgivning består av 100% hushållstäckning, 3000 ställtidningar placerade på strategiska ställen runt om i Vellinge kommun samt vår utgivning eVelllingeposten som skickas till över 1500 mottagare.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov.