UTSTÄLLARE NÄRINGSLIVSMÄSSAN 2022

Almi Företagspartner Skåne

Almi Företagspartner Skåne

Malmö

På Almi kan vi det här med hållbar tillväxt och företagande. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som vill växa och utvecklas. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet.
Art & Crafts

Art & Crafts

Trelleborg

Art & Crafts är en grenad verksamhet där varje man och kvinna bemöts för att tillgodoses. Som Creative directors på Art & Crafts ser vi varje hårs unika struktur och vitalitet. Vid besök hos oss ges alltid genomgående konsultation och behandling som skräddarsys.
Åtta45 Tryckeri

Åtta45 Tryckeri

Malmö

Åtta45 har ett komplett utbud av grafiska produkter, tjänster och ett brett spektra av kommunikationstjänster. Tryck i alla former i offset, digitalt och storformat på olika material. Vi har bokbinderi, efterbehandling, förpackningar, kuvertering, distribution och många olika systemlösningar, mediadatabaser, håller ordning på text, bild, till avancerade webshopar för beställning av trycksaker.
Baker Tilly MLT KB

Baker Tilly MLT KB

Trelleborg

Välkommen till Baker Tilly MLT ! Vi är en lokal entreprenörsdriven redovisnings- och revisionsbyrå med ett tydligt fokus på ägarledda företag. Våra kontor finns i Malmö, Lund och Trelleborg med drygt 60 medarbetare som hjälper ditt företag att växa. För hjälp med internationella frågor är vi medlemmar i nätverket Baker Tilly International.
Bilia Toyota

Bilia Toyota

TRELLEBORG

Bilia Toyota är ett bolag inom Bilia med Toyota-auktoriserade anläggningar i Skåne, Bergslagen och i Stockholmsområdet. Koncernen Bilia AB har verksamhet i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.
Carbinen Coworking

Carbinen Coworking

Trelleborg

Carbinen Coworking erbjuder kontorsytor för coworking, kontor, mötes- och konferensrum samt nätverkande i Trelleborg. Oavsett om du är ett etablerat företag, en växande start up eller frilansare - upptäck våra flexibla utrymmen och lösningar för att driva ditt företag vidare. Välkommen till morgondagens arbetsplats där du också ges möjlighet att nätverka med inspirerande människor!
Clarion Collection Hotel Magasinet

Clarion Collection Hotel Magasinet

Trelleborg

Clarion Collection Hotel Magasinet är Nordic Choice Hotels första hotell i staden. Med utsikt över hamnen och färjorna samt närheten till centrum och centralstationen går det inte att få ett bättre läge. När du bor hos oss ingår alltid frukost, fika och kvällsmat, för att du är värd det bästa. Varmt välkommen till ditt hygge hotell!
Every Pixel

Every Pixel

Trelleborg

Vi är ett företag som bedriver verksamhet runtom i hela Sverige. Vi erbjuder tjänster inom marknadsföring, försäljningsstrategi, system- och webbutveckling på digitala kanaler.
Expense Reduction

Expense Reduction

Trelleborg

Hur har ERA blivit världsledande när det gäller att minska kostnaderna i alla typer av företag? Genom våra specialisters erfarenheter, kunskaper och djupa insikter. Många av dem har haft ledande befattningar i företag och branscher som är underleverantörer åt hela näringslivet. Genom insikter, kunskaper och en genomtänkt metodik skapar vi värde för våra kunder.
Fastighetsbolaget Nilpat AB

Fastighetsbolaget Nilpat AB

Trelleborg

Fastighetsbolaget Nilpat AB äger och förvaltar hyresfastigheter i Trelleborg. Vi prioriterar att hålla en hög service till våra hyresgäster samt att på ett långsiktigt hållbart sätt förvalta samt förädla våra fastigheter.
FemtioFemPlus

FemtioFemPlus

Höllviken

Våra nöjda kunder får hjälp med exakt det de vill ha hjälp med för en rimlig summa pengar. Våra duktiga och engagerade, oftast seniora, medarbetare som uppskattas av våra nöjda kunder får en meningsfull sysselsättning och kan dessutom sätta lite guldkant på tillvaron. Våra professionella och serviceinriktade franchisetagare runt om i landet driver sina verksamheter med kreativitet och gott humör.
Fönsterfabriken FF i Trelleborg AB

Fönsterfabriken FF i Trelleborg AB

Trelleborg

Fönsterfabriken AB har arbetat med tillverkning och utveckling av fönster i 36 år. Med gedigen kompetens i branschen och en grundlig förståelse för våra kunders behov har vi utvecklat ett unikt sortiment. Vi erbjuder smarta lösningar för underhållsfria och energieffektiva fönster, framtagna för att passa alla situationer och behov.
Föreningen Gamla Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg

Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg har 4500 medlemshushåll och ger ut en årsbok med Trelleborgsbetonat innehåll. Föreningen har till syfte att främja intresset för Trelleborgs Kommuns historia och traditioner och i möjligaste mån verka för bevarandet av äldre byggnadskultur. I linje med detta premierar vi hus som har en spännande historia att berätta med en bronsplatta som beskriver husets historia.
Företagarna Trelleborg

Företagarna Trelleborg

Trelleborg

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.
Freemax Reklam AB

Freemax Reklam AB

Trelleborg

Freemax Reklam AB - ingår i New Wave Profile Vi är en kedja med över 60 återförsäljare i Sverige och ytterligare 90 i övriga Norden. Vi är fristående profilföretag som redan 1998 inledde ett samarbete med vår huvudleverantör New Wave Group, en svensk börsnoterad koncern med stort fokus på företagsprofilering och med en mycket stark varumärkesportfölj. Nu finns vi även i Trelleborg!
Guldkanalen

Guldkanalen

Staffanstorp

Med "musik för vuxna öron" når Guldkanalen varje vecka 250 000 skånska lyssnare. Vi hjälper Företag i alla storlekar att nå dessa köpstarka lyssnare på bästa sätt. Mer guld för pengarna...
Håkans Frukt & Grönt

Håkans Frukt & Grönt

Trelleborg

Håkans Frukt & Grönt i Trelleborg är en gårdsbutik för allmänheten där vi förutom frukt och grönsaker även har ett stort ostsortiment. Vi gör även ostbrickor och har alltid ”veckans ost” för 10 kr per hg. Dessutom har vi färskt hängmörat nötkött från Lindhults gård och lamm från Bösarp.
Hemrex AB

Hemrex AB

Ystad

Hemrex AB är ett företag som jobbar med lokalvård för företag. Hemrex jobbar även med alla tjänster inom Rut och Rot.
HGM DRYCKSERVICE

HGM DRYCKSERVICE

Malmö

Ett familjeföretag som hjälper företag/kommuner med helhetslösningar gällande kaffe och vattenmaskiner samt alla tillbehör som behövs till fikapausen.
Hönsinge Hantwerksbryggeri AB

Hönsinge Hantwerksbryggeri AB

Klagstorp

På den skånska slätten, ett stenkast från landsvägen, ligger vårt småskaliga mikrobryggeri. Vi brygger vårt öl för hand, i liten skala och med mycket glädje. Sen buteljerar, kapsylerar och packar vi flaskorna för hand innan vi levererar till restauranger och Systembolag. Vårt bryggeri använder energi från sol- och vindkraft.
HSB Malmö

HSB Malmö

Malmö

HSB Malmö är en ekonomisk förening som erbjuder medlemskap, förvaltningstjänster, hyresrätter samt nyproducerade bostadsrätter. Våra förvaltningstjänster är öppna även för externa kunder. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Utöver Trelleborg är vi även verksamma i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala och Vellinge.
HUBB AB

HUBB AB

Trelleborg

Släpcentralen Trelleborg AB flyttar under vintern 21/22 till helt nybyggda lokaler på Lastvägen 14 och blir: HUBB AB - ditt lokala servicenav. * Ny fräsch butik med inriktning mot Convenience Store med egengjorda baguetter och sallader m m. * Släputhyrning * Verkstad för släp och bilar * Reservdelar släp * Däckverkstad och däckhotell * Biluthyrning * Uthyrning av tält, bord och stolar
Kuststad 2025, Trelleborgs kommun

Kuststad 2025, Trelleborgs kommun

Trelleborg

Trelleborg har påbörjat resan från hamnstad till attraktiv kuststad. I ett sammanhållet stadsutvecklingsprojekt – det största i kommunens historia – planerar vi för nya kustnära stadsdelar med cirka 7 000 bostäder och ett modernt verksamhetsområde med unikt läge för logistikverksamhet och miljöteknik i framkant. Prata med oss om vilka möjligheter Kuststad 2025 innebär för dig som företagare!
Landrins Bil

Landrins Bil

Lund

Landrins Bil, grundat 1968, är en av Sveriges äldsta bilåterförsäljare. Landrins Bil sätter dig som kund i framsätet. Där du är. Dit du ska. Våra ambitioner är höga och vår strävan efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar vår verksamhet. Vi är återförsäljare för Kia och agent för Mercedes-Benz i Lund.
Lantboden i Böste

Lantboden i Böste

Trelleborg

Lantboden i Böste saluför ett utbud av hållbara produkter. Lantboden verkar främst för svenskt jordbruk, närproducerat och ekologiskt. Här hittar du ett brett sortiment av närodlat frukt & grönt, bröd & bakverk, ost, mejeri & ägg, kolonial varor, miljöanpassade produkter, kaffe, te, juicer & must m.m. Men också kött (nöt, kyckling, lamm, gris) uppfött lokalt med hänsyn till och omsorg om djuren.
Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB

Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB

Trelleborg

Larssons Begravningsbyrå & Juridik är en helhetsbyrå inom begravningsverksamheten och familjerättsjuidik som är verksamma i södra Skåne bl.a. Trelleborg, Svedala och Vellinge.
Leader Söderslätt LLU

Leader Söderslätt LLU

Anderslöv

Innovativa idéer skapar nya arbeten Söderslätt ska flöda av innovativa idéer i samspel med klimatneutral befolknings-, förenings- och näringslivsutveckling som skapar nya arbetstillfällen.
LN Solskydd AB

LN Solskydd AB

Limhamn

LN Solskydd gör allt för att ni ska få ett bra klimat både inomhus och utomhus. Vi säljer och monterar markiser, pergola, screen, rullgardiner, plisségardiner, gardiner och persienner. Vi skyggar er tillvaro.
Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera och Musikteater AB ägs till 100% av Region Skåne Holding AB. Ett av målen är att tillgängliggöra musikteater i alla dess former till så många som möjligt av regionens invånare. Verksamhet bedrivs genom att bolaget, i egen regi och/eller i samverkan med andra, genomför föreställningar, turnéer och konserter. Verksamheten bedrivs inte i vinstsyfte men drivs efter affärsmässiga principer.
Mercedes Benz Malmö

Mercedes Benz Malmö

Malmö

Mercedes Malmö är landets enda helägda Mercedes agent och en av Sveriges största fullserviceanläggningar för Mercedes person- och transportbilar. Vi erbjuder försäljning och service samt kompletta mobilitetslösningar utformade efter våra kunders behov. Vår ambition är att vara den självklara samarbetspartnern för företag i Sydvästra Skåne gällande köp och underhåll av person- och transportbilar.
Nordic Wellness

Nordic Wellness

Trelleborg

Varmt välkomna till oss på Nordic Wellness Trelleborg Padel! Vi erbjuder 11 banor inomhus (varav 3 är singelbanor), samt 3 banor utomhus - Alla banor är tillgängliga dygnet runt. Vi har även generösa bemanningstider under vilka vi säljer bollar, väskor, handdukar, flaskor, bars, dryck mm. och strävar efter att alltid ge er förstklassig service. Du kan även boka tid med en tränare. Vi ses i Hallen!
Nyföretagarcentrum Öresund

Nyföretagarcentrum Öresund

Trelleborg

Vi erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning till dig som funderar på att starta eller redan har startat företag! Vi har också många andra aktiviteter för dig som är nyföretagare. Samtliga rådgivare på NyföretagarCentrum Öresund driver själva företag och finns här som stöd för dig och ditt företag – varje vecka året runt. I Trelleborg har vi vår rådgivning på Carbinen Coworking.
Palm Tree Hotel / The Peacock

Palm Tree Hotel / The Peacock

Trelleborg

Palm Tree Hotel ligger i hjärtat av Trelleborg - nära till allt du behöver! Vi ligger inom 20 minuter från Malmö och bara 35 minuter från Köpenhamn. Vår restaurang The Peacock serverar väl tillagade rätter till Trelleborgs glada invånare och besökare. För oss är hållbarhet inte en utopisk idé utan en grundläggande och nödvändig strävan.
PE Teknik&Arkitektur AB

PE Teknik&Arkitektur AB

Malmö

PE Teknik & Arkitektur är ett ledande konsultföretag med fokus på byggnader och allt runtomkring. Vår vision har varit tydlig sedan start: att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar. Tillsammans skapar vi byggnader med bredd, höjd och hållbarhet.
Rumeriet

Rumeriet

Trelleborg

Denna trendiga inredningsbutik ligger på Hedvägens handelscentrum i Trelleborg. Vår stil kan förklaras som skandinaviskt kaxigt med en krydda av färg och lekfullhet. Målet är att jobba med varumärken och produkter som ligger i tiden. Vi håller oss uppdaterade med vad som händer i inredningsvärlden. Vi tillhandahåller ett sortiment som passar både privatpersoner och företag.
Säkra AB

Säkra AB

Trelleborg

Säkra AB - Din partner inom sparande, pensioner och försäkringar.
Sanbó Sverige

Sanbó Sverige

Svedala

Ett nytt lakritsmärke introduceras i Sverige! SanboSverige importerar och saluför den goda lakritsen från isländska premiummärket Sambo med traditioner från 60-talet. Med en kärna av lakrits och dragering av belgisk eller vit choklad i kombination med innovativa smaksättningar finns det smaker som tilltalar de flesta. Även den som annars inte tycker om lakrits tenderar att bli förtjust i Sanbo.
SEB

SEB

Trelleborg

SEB Trelleborg har en stark tillväxtagenda. Vår ambition är att förstärka vår position som den ledande banken i Trelleborg. Vi är stolta över att för tredje året i rad blivit utsedda till Årets affärsbank 2021 samt äntligen blivit utsedda till Årets bank av tidningen Privata Affärer. Kom och träffa oss så ska vi visa hur vi arbetar för att göra skillnad!
Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Trelleborg

Vi skyddar hem, arbete och samhälle Securitas Sverige AB är branschledande inom säkerhetslösningar i Sverige och har haft en aktiv roll i branschens utveckling sedan starten 1934. Vår verksamhet pågår dygnet runt, året runt och vi finns i fler än 180 städer från Kiruna i norr till Trelleborg i syd och är arbetsgivare till ca. 10 000 medarbetare.
Sjörups Vera AB

Sjörups Vera AB

Trelleborg

Sjörups Vera AB är proffs på människor i förändring. Vi erbjuder företagsrådgivning, utveckling av team och individer och samtalsterapi. Våra smarta verktyg får plats i bakfickan och kan enkelt tas fram vid behov. Med oss som partner kan du våga vara i processen och fokusera på det som är viktigt, steg för steg. Vi har metod och erfarenhet. Du kan lita på att det ger resultat.
Slättarps Gård

Slättarps Gård

Skegrie

Välkommen till Slättarps Gård – en unik mötesplats på den skånska slätten. Här kan du bland annat shoppa hållbar inredning, mode, blommor och lyxvintage samt njuta av fantastisk mat och fika. Under 2022 kommer vi att utöka vår verksamhet i takt med att våra byggnader renoveras.
Smart Telecom

Smart Telecom

Trelleborg/Malmö

Vi är bäst på telecom. Ni är bäst på något annat. Därför tycker vi inte att du som företagare ska behöva lägga tid på annat än din kärnverksamhet. Att välja rätt kommunikationslösning är både något som tar tid och som kan vara komplicerat. Därför är det lätt att skjuta på. Vi skräddarsyr mobila lösningar som är enkla, kostnadseffektiva och framtidssäkrade. Du som företagare behöver bara en kontakt
SMARTARE Media

SMARTARE Media

Trelleborg

Vi på SMARTARE Media erbjuder det lokala näringslivet att nå ut med sina budskap och erbjudanden genom våra digitala skärmar som är strategiskt placerade i centrala Trelleborg, Höllviken och Malmö. Syns man inte finns man inte!
Söderslätts Bok & Papper

Söderslätts Bok & Papper

Trelleborg

HR-litteratur, Facklitteratur, kurslitteratur eller Kennedybiografin? Eller pocketböckerna till affärsresan? Material för den skapande och kreativa idésprutan. Vi har den perfekta personalgåvan - läs 100 nya titlar för under 300:-. Välkommen till oss!
Sports Club Oasen

Sports Club Oasen

Trelleborg

Trelleborgs största friskvårdsanläggning. Här tränar du med Trelleborgs Elit i mysiga trevliga lokaler. Gym, kondition, fitnessroller, gruppträning,Indoorwalking, fitnessboxning, spinning, funktionellträning, löpning, utepass, Yoga, LesMills Sprint & BodyBalance. Dessutom har vi en 400kvm lokal där du tränar högintensiv Funktionellträning & wods.
STC Training Club

STC Training Club

Trelleborg

Vi har allt för din träning. Med ett brett träningsutbud i en anda som präglas av glädje, passion och gemenskap sätter vi alla människor i alla åldrar i rörelse. Vår drivkraft är passionen för träning och en bättre folkhälsa. Idag är STC en av Sveriges största gymkedjor med över 170 gym från norr till söder. Välkommen att uppleva träningsglädjen på STC!
Swedbank

Swedbank

Trelleborg

Bank
Sydassistans

Sydassistans

Malmö

Sydassistans är ett väletablerat familjeföretag med lång egenupplevd erfarenhet av personlig assistans. Vi startade 1994. Vår kunskap och engagemang ställer vi gärna till ditt förfogande. Som arbetsgivare åt över 350 personliga assistenter är vi en stor och respekterad aktör på marknaden.
Travelshop

Travelshop

Malmö

Cyklar och Upplevelser till företag och besökare. Vi arbetar med att göra Skåne till en cykeldestination i världsklass. Cykling är bra för: Hälsan, miljön och plånboken.
Tre-Mek i Trelleborg AB

Tre-Mek i Trelleborg AB

Trelleborg

Tre-Mek i Trelleborg AB är totalleverantör av avancerade svetsade och maskinbearbetade konstruktioner i rostfria material där kundkrav på högsta kvalitet står i fokus. Tre-Mek är ett stabilt företag som ligger i framkant avseende utveckling, tekniskt kunnande och med en modern maskinpark. Tre-Meks välkända varumärke borgar för kvalitet, kompetens, långsiktigt samarbete och affärsmässighet.
Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg

Trelleborg Citysamverkan verkar för att ge besökare och konsumenter många upplevelser och brett utbud av varor och tjänster. Vi arbetar för en levande och välkomnande handelsplats med stadens attraktionsvärde och köpkraft i fokus. Våra medlemmar finns runt om i kommunen; i city och på landsbygden. Föreningen värnar och synliggör medlemmarnas intressen.
Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda

Trelleborg

Över 140 år med engagemang i det lokala samhället. Vi har ett publicistiskt uppdrag och ansvar som vi är mycket stolta över. Medielandskapet är i ständig förändring och därmed berörs både er och vår verklighet. Vår ambition att hjälpa er med marknadsföring består – oavsett var ni bäst når er målgrupp.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Trelleborg

Trelleborgarnas eget energibolag gör staden ljusare, varmare och smartare. Vi ser till att samhällsfunktioner håller igång som de ska. Vi ägs av Trelleborgs kommun, vilket innebär att vi arbetar för alla trelleborgare och med hela staden samt för kommande generationer på ett hållbart och innovativt sätt.
Trelleborgs FF

Trelleborgs FF

Trelleborg

Trelleborgs FF erbjuder alla pojkar och flickor möjligheten att träna och spela fotboll och därmed vara en del av den bredd som långsiktigt bygger etablerade elitlag. Vår verksamhet byggs utifrån ett ideellt engagemang där alla är viktiga ambassadörer för Trelleborgs FF. TFF:s representationslag spelar säsongen 2022 i Superettan samt Division 1.
Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborg

Trelleborgs Företagarklubb (TFK) bildades 1980 och har idag cirka 250 medlemmar. TFK verkar för ett sunt företagsklimat i Trelleborg med omnejd i samarbete med Trelleborgs kommun och övriga företagsklubbar.
Trelleborgs Golfklubb

Trelleborgs Golfklubb

Trelleborg

Trelleborgs Golfklubb med hotell, restaurang och konferens. Sedan uppstarten av 2022 har vi renoverat och fräschat upp vårt klubbhus för att skapa en trevligare och mer välkomnande restaurangmiljö. I restaurangen finns 70 sittplatser inomhus samt ett 50-tal ute. Vi håller öppet dagtid i försäsong medan det blir även kvällsöppet för a la carté under sommarmånaderna.
Trelleborgs Hamn

Trelleborgs Hamn

Trelleborg

Trelleborgs Hamn är Skandinaviens största RoRo-hamn och hanterar en stor del av Sveriges import och export. Hamnen har 30 ankomster och avgångar varje dag, dygnet runt, året om, till Rostock, Travemünde, Swinoujscie och Klaipeda. Besök oss i montern så berättar vi mer om våra tjänster, hamnutbyggnad, logistik och miljösatsningar i Europas bästa RoRo-hamn!
Trelleborgs Kommun

Trelleborgs Kommun

Trelleborg

Trelleborgs kommun är hem för över 4 000 företag och drygt 46 000 invånare. Vi jobbar ständigt för att fler ska kunna kalla Trelleborgs kommun för hemma. På mässan kommer du kunna träffa några av alla våra medarbetare som ständigt jobbar för att göra Trelleborg till en ännu bättre kommun. Besök vår monter och boka ett företagsbesök hos er!
Trelleborgshälsan FHV AB

Trelleborgshälsan FHV AB

Trelleborg

Trelleborgskliniken är en privat läkarmottagning och företagshälsovård i Trelleborg. Vi erbjuder en heltäckande företagshälsovård som arbetar förebyggande och strävar efter att ge patienter och företagskunder en hög tillgänglighet. Hos oss träffar du alltid samma läkare som ger dig ökad trygghet och kontinuitet. Personalen har bred kompetens, ger ett gott bemötande med bra service och kvalité.
TrelleborgsHem

TrelleborgsHem

Trelleborg

AB TrelleborgsHem är ett allmännyttigt bolag, grundat 1950, som äger och förvaltar bostäder och lokaler i Trelleborgs kommun. Idag har vi 1 292 lägenheter och 60 lokaler.
Valår med politikerforum!

Valår med politikerforum!

Trelleborg

Träffa lokala politiker från fem av våra partier i Trelleborg och prata näringslivsfrågor!
VellingePosten

VellingePosten

Vellinge

VellingePosten är Vellinges största och bästa gratistidning. Nu med över 20500 i upplaga. Vår utgivning består av 100% hushållstäckning, 3000 ställtidningar placerade på strategiska ställen runt om i Vellinge kommun samt vår utgivning eVelllingeposten som skickas till över 1500 mottagare.
Wangeskog Hyrcenter Syd AB

Wangeskog Hyrcenter Syd AB

Trelleborg

Wangeskog Maskinuthyrning: Vi finns på fraktvägen 1 ,ett besök eller samtal (0410-301400 )ifrån där vi kan hjälpa till med diverse maskiner. Vi hyr ut från den minsta maskinen till den största bla skruvdragare, bilningsmaskiner,trädgårdsmaskiner,liftar,grävmaskiner etc, Tveka aldrig att höra av er. Sveriges Trevligaste Maskinuthyrning.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov. 

Wikan Personal

Wikan Personal

Trelleborg

Wikan Personal är ett expansivt bemannings- och rekryteringsföretag med flexibla och effektiva personallösningar för företag inom både kollektiv- och tjänstemannasidan. Lokalt fokus är en självklar komponent, och något som vi tror är betydande vid rekrytering av ny personal. Vi har en stark lokal förankring, och därmed god kännedom om den lokala marknaden.