INFORMATION OM NÄRINGSLIVSMÄSSAN 2022


Näringslivsmässan 2022 arrangeras i samarbete med Trelleborgs kommun, Leader Söderslätt, Trelleborgs Allehanda och Företagarföreningarna i Trelleborg. Företagen som medverkat 2012-19 har varit allt från större företag med flera hundra anställda till det lilla enmansföretaget. Under de åtta tidigare åren har intresset att delta varit stort från både näringslivet i Trelleborg och från kranskommunerna. Näringslivsmässan har blivit ett uppskattat arrangemang där det finns stora möjligheter till viktiga affärskontakter såväl inom som utanför kommungränserna. Att skapa affärskontakter genom fysiska möten har blivit allt viktigare i dagens cybervärld och efter två års uppehåll för pandemin så satsar vi vidare i Parkens lokaler i Trelleborg 2022.

  • Grundplåten för att ställa ut på Näringslivsmässan den 25 maj ligger på 3.950 kronor. I detta ingår ett utställningsbord och två stolar (duk och övrigt pynt tar ni själva med efter eget önskemål), företagspresentation med logotyp på vår hemsida, logotyp i bildspel under mässan samt frukost och lunch till två utställare per utställande företag. Kaffe, frukt och vatten serveras fritt under hela dagen.
  • En dubbel utställningsplats kostar 6.495 kronor.
  • För er som vill ställa ut en bil eller något annat större finns det möjligheter till detta för 6.495 kronor. Vi kommer då som tidigare att använda oss av Parkens innergård och hysa dessa i ett större tält.
  • Det finns även möjlighet till att koppla in sig på elen för ett tillägg på 200 kronor.
  • Extra matbiljetter (frukost och lunch) kostar 150 kr styck.
  • Anmälan är bindande och faktureras med 14 dagars betalning.
  • Det är fritt att bjuda in kunder och leverantörer som utan kostnad kan komma och besöka mässan redan från start i år. Det finns även möjlighet att beställa både frukost och lunch till dessa för endast 50 respektive 100 kr.
  • Moms tillkommer på all debitering.

Ju tidigare ni anmäler er ju längre tid exponeras ni på vår hemsida.

Vi kommer att ha föredragshållare under både frukosten och lunchen, dessa kommer inom kort att presenteras.

Näringslivsmässan varar mellan 09.00 och 15.00 – vi vill inte att någon packar ihop innan 15.00. Om någon har problem att bemanna montern hela dagen måste vi veta detta i god tid, men montern får inte plockas ner innan mässan är slut.

NYHET!!

I samband med Näringslivsmässan den 25 maj arrangeras även en After Work i Parken! Denna startar kl. 16.00 och biljetterna till den kostar 200 kr/styck + moms. I priset ingår inträde till AW, en Tapastallrik, 1 öl/glas vin eller alkoholfritt. OBS! Ni som bokar er monter senast den 30 november erhåller 2 AW-biljetter utan kostnad. Fler AW-biljetter går även att beställa på anmälningssidan.

Endast företagare och deras inbjudna gäster kommer att kunna besöka mässan 2022. Om ni har några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.


Välkomna till 2022-års näringslivsmässa i Trelleborg!

Peter Kronström & Bert Westerberg
Tillväxt Trelleborg - arrangör Trelleborgs Näringslivsmässa

Anmäl ditt företag här