INFORMATION OM NÄRINGSLIVSMÄSSAN 2024

Näringslivsmässan 2024 arrangeras i samarbete med Trelleborgs kommun, Leader Söderslätt, Trelleborgs Allehanda och Företagarföreningarna i Trelleborg.

  • Grundplåten för att ställa ut på Näringslivsmässan den 16 maj 2024 ligger på tre olika nivåer: 1.950, 3.950 och 4.450 kronor. För den lägre summan får man ett ståbord i puben (kategori C), för den mellersta summan en utställningsplats på Verandan (kategori B) och för den högre summan en utställningsplats mer centralt i Rotundan (kategori A). För att se kategorierna så klicka på skiss.
  • I priset ingår ett utställningsbord och två stolar (duk och övrigt pynt tar ni själva med efter eget önskemål), företagspresentation med logotyp på vår hemsida, logotyp i bildspel under mässan samt frukost och lunch till två utställare per utställande företag. Kaffe, frukt och vatten serveras fritt under hela dagen.
  • En dubbel utställningsplats på Verandan (kategori B) kostar 6.495 kr och centralt i Rotundan (kategori A) 6.995 kronor.
  • För er som vill ställa ut en bil eller något annat större finns det möjligheter till detta för 6.995 kronor. Vi kommer då som tidigare att använda oss av Parkens innergård och hysa dessa i ett större tält. Det ingår även i år ett mindre bord i puben för de som önskar.
  • Det finns även möjlighet till att koppla in sig på elen för ett tillägg på 200 kronor på samtliga utställningsplatser.
  • Om man önskar byta ut sitt ordinarie bord mot ett ståbord kostar dessa 200 kr styck.
  • Extra matbiljetter kostar 50 kr (frukost) och 100 kr (lunch).
  • Anmälan är bindande och faktureras med 20 dagars betalning.
  • Det är fritt att bjuda in kunder och leverantörer som utan kostnad kan komma och besöka mässan redan från start även i år. Det finns också möjlighet att beställa både frukost och lunch till dessa för endast 50 respektive 100 kr.
  • Moms tillkommer på all debitering.
Information om Näringslivsmässan
Information om Näringslivsmässan

Ju tidigare ni anmäler er desto längre tid exponeras ni på vår hemsida.

Vi kommer att presentera samtliga utställare med bild och text på Näringslivsmässans Facebooksida som en nedräkning inför mässan.

Vi kommer att ha föredragshållare under både frukosten och lunchen, dessa kommer att presenteras efterhand.

Näringslivsmässan varar mellan 09.00 och 15.00 - vi vill inte att någon packar ihop innan 15.00. Om någon har problem att bemanna montern hela dagen måste vi veta detta i god tid, men montern får inte plockas ner innan mässan är slut.

I samband med Näringslivsmässan den 16 maj arrangeras även en After Work i Parken! Denna startar redan kl. 15.15 och biljetterna till den kostar 200 kr/styck + moms. I priset ingår inträde till AW, en Tapastallrik, 1 öl/glas vin eller alkoholfritt. Fler AW-biljetter går även att beställa på anmälningssidan.

Endast företagare är välkomna att besöka mässan 2024. Om ni har några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Välkomna till 2024-års näringslivsmässa i Trelleborg!

Peter Kronström
En Krona - arrangör av Trelleborgs Näringslivsmässa

Anmäl ditt företag här