INFORMATION OM NÄRINGSLIVSMÄSSAN 2023

Näringslivsmässan 2023 arrangeras i samarbete med Trelleborgs kommunLeader SöderslättTrelleborgs Allehanda och Företagarföreningarna i Trelleborg. Företagen som medverkat tidigare har varit allt från större företag med flera hundra anställda till det lilla enmansföretaget. Under de nio tidigare åren har intresset att delta varit stort från både näringslivet i Trelleborg och från kranskommunerna. Näringslivsmässan har blivit ett uppskattat arrangemang där det finns stora möjligheter till viktiga affärskontakter såväl inom som utanför kommungränserna. Att skapa affärskontakter genom fysiska möten har blivit allt viktigare i dagens cybervärld och efter 2022-års comeback och succé efter pandemin så satsar vi vidare i Parkens lokaler i Trelleborg 2023.

  • Grundplåten för att ställa ut på Näringslivsmässan den 11 maj ligger kvar på det tidigare priset (från 2022) 3.950 kronor. I detta ingår ett utställningsbord och två stolar (duk och övrigt pynt tar ni själva med efter eget önskemål), företagspresentation med logotyp på vår hemsida, logotyp i bildspel under mässan samt frukost och lunch till två utställare per utställande företag. Kaffe, frukt och vatten serveras fritt under hela dagen.
  • En dubbel utställningsplats kostar 6.495 kronor.
  • För er som vill ställa ut en bil eller något annat större finns det möjligheter till detta för 6.495 kronor. Vi kommer då som tidigare att använda oss av Parkens innergård och hysa dessa i ett större tält. I priset ingår i år även en mindre plats med ståbord inomhus!
  • Det finns även möjlighet till att koppla in sig på elen för ett tillägg på 200 kronor.
  • Om man önskar byta ut sitt ordinarie bord mot ett ståbord kostar dessa 200 kr styck.
  • Extra matbiljetter (frukost och lunch) kostar 150 kr styck.
  • Anmälan är bindande och faktureras med 20 dagars betalning.
  • Det är fritt att bjuda in kunder och leverantörer som utan kostnad kan komma och besöka mässan redan från start även i år. Det finns också möjlighet att beställa både frukost och lunch till dessa för endast 50 respektive 100 kr.
  • Moms tillkommer på all debitering.
Information om Näringslivsmässan
Information om Näringslivsmässan

Ju tidigare ni anmäler er desto längre tid exponeras ni på vår hemsida.

Vi kommer att ha föredragshållare under både frukosten och lunchen, dessa kommer att presenteras efterhand.

Näringslivsmässan varar mellan 09.00 och 15.00 – vi vill inte att någon packar ihop innan 15.00. Om någon har problem att bemanna montern hela dagen måste vi veta detta i god tid, men montern får inte plockas ner innan mässan är slut.

I samband med Näringslivsmässan den 11 maj arrangeras även en After Work i Parken med Anders Norman på scen! Denna startar redan kl. 15.15 och biljetterna till den kostar 200 kr/styck + moms. I priset ingår inträde till AW, en Tapastallrik, 1 öl/glas vin eller alkoholfritt. Fler AW-biljetter går även att beställa på anmälningssidan.

Endast företagare och deras inbjudna gäster kommer att kunna besöka mässan 2023. Om ni har några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Välkomna till 2023-års näringslivsmässa i Trelleborg!

Peter Kronström
Tillväxt Trelleborg - arrangör av Trelleborgs Näringslivsmässa

Anmäl ditt företag här