INFORMATION OM NÄRINGSLIVSMÄSSAN 2020


Näringslivsmässan arrangeras i samarbete mellan Trelleborgs FF och Trelleborgs Kommun ihop med Visit Trelleborg, Leader Söderslätt, Trelleborgs Allehanda och Företagarföreningarna i Trelleborg. Företagen som tidigare medverkat har varit allt från större företag med flera hundra anställda till det lilla enmansföretaget. Under de åtta tidigare åren har intresset att delta varit stort från både näringslivet i Trelleborg och från kranskommunerna. Näringslivsmässan har blivit ett uppskattat arrangemang där det finns stora möjligheter till viktiga affärskontakter såväl inom som utanför kommungränserna. Att skapa affärskontakter genom fysiska möten har blivit allt viktigare i dagens cybervärld och 2020 satsar vi vidare i de lokaler vi haft de två senaste åren i Parken i Trelleborg.

  • Grundplåten för att ställa ut på Näringslivsmässan den 27 maj ligger som tidigare på 3.500 kronor. I detta ingår ett utställningsbord och två stolar (duk och övrigt pynt tar ni själva med efter eget önskemål), företagspresentation med logotyp på vår hemsida, logotyp i bildspel under mässan samt frukost och lunch till två utställare per utställande företag. Kaffe, frukt och vatten serveras fritt under hela dagen.
  • En dubbel utställningsplats kostar 6.000 kronor.
  • För er som vill ställa ut en bil eller något annat större finns det möjligheter till detta för 6.000 kronor. Vi kommer då att använda oss av Parkens innergård och hysa dessa i ett större tält.
  • Det finns även möjlighet till att koppla in sig på elen för ett tillägg på 200 kronor.
  • Extra matbiljetter (frukost och lunch) kostar 150 kr styck.
  • Anmälan är bindande och faktureras med 30 dagars betalning.
  • Det går fritt att bjuda in kunder och leverantörer som fritt kan komma och besöka mässan redan från start i år. Det finns även möjlighet att beställa både frukost och lunch till dessa för endast 50 respektive 100 kr.

Ju tidigare ni anmäler er ju längre tid exponeras ni på vår hemsida.

Vi kommer att ha föredragshållare under både frukosten och lunchen, dessa kommer inom kort att presenteras.

Näringslivsmässan varar mellan 09.00 och 15.00 – vi vill inte att någon packar ihop innan 15.00. Om någon har problem att bemanna montern hela dagen måste vi veta detta i god tid, men montern får inte plockas ner innan mässan är slut.

Allmänheten kommer även i år att bjudas in utan kostnad från kl. 14.00.

Om ni har några frågor är ni varmt välkomna att kontakta mig.


Välkomna till 2020-års näringslivsmässa i Trelleborg!

Peter Kronström
Ansvarig arrangör Trelleborgs Näringslivsmässa

4334