Utställare Näringslivsmässan 2018


AB TrelleborgsHem

AB TrelleborgsHem

Trelleborg


AB Visit Telleborg

AB Visit Telleborg

Trelleborg

Visit Trelleborg är ett helägt kommunalt bolag som arbetar med destinationsutveckling, turistinformation, marknadsföring och evenemang.

Bolaget ska, i samverkan med besöksnäringen samt kommunens nämnder, förvaltningar och bolag, utveckla, profilera och marknadsföra Trelleborgs kommun som destination för att därigenom bidra till tillväxt och ökad turistekonomisk omsättning.


Addera IT

Addera IT

Trelleborg

Addera IT, det mest heltäckande lokala IT-företaget i Skåne. Vi levererar de tjänster och produkter ett företag behöver för att ha ett bra IT-stöd i sin verksamhet .

• Drift och service , på platsen eller distans
• Datacenter och lokalt producerade molntjänster
• Backuplösning med fokus på snabb återställning efter haveri
• Säkerhet


Akzo Nobel Decorative Coatings

Akzo Nobel Decorative Coatings

Trelleborg

Färghuset erbjuder dig kvalitétsprodukter från kända leverantörer. Vi erbjuder färg, tapeter, golv, kakel,klinker,
badrumsinredning, invändigt solskydd mm. Vi samarbetar med seriösa hantverkare och kan därför erbjuda en helhetslösning för ditt project. . Adress: Tommarpsvägen 85, Trelleborg
Tel. 010-4406300 Öppettider: Månd- Fred. 7-18. Lörd 9-14. Välkommen


Alert Senior

Alert Senior

Trelleborg

Hushållsnäratjänster och bemanning av ditt företag!

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startades 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på ett 40-tal orter i landet.


AM Rental AB

AM Rental AB

Trelleborg

AM Rental bedriver uthyrningsverksamhet. Vår uthyrningspark består av maskiner, redskap och tillbehör för anläggningsarbeten.

Vi har också maskiner anpassade för arbeten i spårmiljö, utrustade med t.e.x spårföljare, höjdbegränsning och svängbegränsning.


Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen

Trelleborg


Arcus

Arcus

Trelleborg

Rekrytering och bemanningsföretag


Baker Tilly MLT KB

Baker Tilly MLT KB

Malmö, Lund, Trelleborg

Baker Tilly MLT KB är en av regionens största redovisnings- och revisionsbyråer och har funnits sedan 1980. Vi har kontor i Malmö, Lund och Trelleborg med drygt 60 kompetenta och erfarna medarbetare som hjälper dig med det mesta från daglig redovisning, med lönehantering och skattedeklarationer, till bokslut med årsredovisningar och företagsdeklarationer samt skatterådgivning.


BCA Entreprenad AB

BCA Entreprenad AB

Malmö

BCA är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt. Vi åtar oss uppdrag i form av både utförandeentreprenad och totalentreprenad och är verksamma i Sverige samt Danmark.

Nöjda kunder är mycket viktigt för oss och vi arbetar alltid efter våra värderingar resultatinriktat, engagerat och professionellt.


Best Western Hotel Hansa

Best Western Hotel Hansa

Trelleborg

BEST WESTERN Hotel Hansa, Ditt val i Trelleborg!

Här finns 42 enkel- och dubbelrum, samtliga med egen toalett & dusch, lyxiga sängar och kostnadsfritt WiFi på 1000/1000 Mbit/s över hela hotellet. Hotellrummen är utrustade med minibar, vattenkokare, skrivbord samt tv med svenska, tyska, engelska, och finska kanaler
Relax, gym och egen hotel-buss som erbjuder Shuttle-service!
Välkommen!


Best Western Hotel Magasinet

Best Western Hotel Magasinet

Trelleborg

Hotellet är inhyst i ett gammalt spannmålsmagasin från 1904 och var i bruk under hundra år. För några år sedan helrenoverades byggnaden varsamt och många gamla attribut från tiden då byggnaden tjänade som magasin finns kvar och förgyller byggnaden som helhet, och inte minst hotellet, idag.

Vi har 36 bekväma rum, en del med utsikt över hav och hamn och andra mot Trelleborg centrum.


Bilia AB

Bilia AB

Trelleborg

Allt som rör bilen och lite till!


Cafégo

Cafégo

Helsingborg

Cafégo är resultatet av mångårig kaffekompetens samlad i ett litet paket. Fylligt och smakrikt med en lång och elegant eftersmak tack vare den mörka rostningen och de högvuxna noga utvalda bönorna. Vi har både bryggkaffe och hela bönor för dig som vill smaka på höjden.


CC IT

CC IT

Malmö

CC IT vi skapar, underhåller och tar hand om driften för dina IT-lösningar, både mjukvara och hårdvara.
Tack vare våra långvariga samarbeten med marknadens ledande leverantörer, kan vi erbjuda moderna, stabila och kostnadseffektiva lösningar som passar just din verksamhet.


Exakta Print AB

Exakta Print AB

Malmö

Exakta erbjuder utöver rena tryckeritjänster, såsom offset- digital- förpacknings- och storformatstryck, spetskompetenser inom alltifrån affärsanalyser till lagerhållning och distribution samt profilprodukter. Behöver ni hjälp med idé, form och layout hjälper vår kreativa byrå er. Vi erbjuder en helhet anpassad för de flesta bolags kommunikationsbehov. Vi kallar det Print and Beyond!


Folkuniversitetet

Folkuniversitetet

Trelleborg


Forsbergs Optik AB

Forsbergs Optik AB

Trelleborg

Vi erbjuder!
Synundersökning.
Ögonhälsoundersökning.
Kontaktlinstillpassning.
Experter på Terminal och skyddsglasögon.
5 st Legitimerade Optiker till er tjänst.


Förenade Bil AB

Förenade Bil AB

Malmö

Förenade Bil är återförsäljare av BMW och MINI. Vi finns i Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm och Kristianstad med nöjda kunder sedan 1921.


Föreningen Gamla Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg

Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg har 4500 medlemshushåll och ger ut en årsbok med Trelleborgsbetonat innehåll. Föreningen har till syfte att främja intresset för Trelleborgs Kommuns historia och traditioner och i möjligaste mån verka för bevarandet av äldre byggnadskultur. I linje med detta premierar vi hus som har en spännande historia att berätta med en bronsplatta som beskriver husets historia.


Företagarna

Företagarna

Trelleborg

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.


GK Inneklimat

GK Inneklimat

Trelleborg

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.


Green Room

Green Room

Trelleborg

Trelleborgs företagsinkubator och accelerator. Rådgivning och företagarprogram för utveckling av både företag och företagare.


Guldkanalen

Guldkanalen

Staffanstorp

Med "musik för vuxna öron" når Guldkanalen varje vecka 125 000 skånska lyssnare. Vi hjälper Företag i alla storlekar att nå dessa köpstarka lyssnare på bästa sätt. Mer guld för pengarna...


Hedbergs Bil

Hedbergs Bil

Malmö

Välkommen till Fordstore Hedbergs Bil. Auktoriserad Ford återförsäljare, Försäljning och service av nya och begagnade Ford. Original Ford delar och tillbehör i Malmö, Lund och Helsingborg.


HGM DRYCKSERVICE

HGM DRYCKSERVICE

Malmö

Ett familjeföretag som hjälper företag/kommuner med helhetslösningar gällande kaffe och vattenmaskiner samt alla tillbehör som behövs till fikapausen.


Hotell DAnnegården & restaurang Strandgatan32

Hotell DAnnegården & restaurang Strandgatan32

Trelleborg


Håkans Frukt & Grönt

Håkans Frukt & Grönt

Trelleborg

Redan 1988 började Håkans Frukt & Grönt leverera frukt och grönsaker till restauranger i Malmö och Trelleborg, nu räknar vi också kommuner, storkök, cateringföretag och affärer till våra kunder. Vi är idag ett flertal anställda som servar kunderna från våra moderna lokaler med packrum, lager och olika kylrum i Trelleborg.

För Håkans Frukt & Grönt är närheten och kontakten med kunden det absolut bästa sättet att möta kraven. Snabba leveranser, alla helgfria dagar. Vi når dagligen hela södra delen av Skåne med vår personliga service. Vi ligger långt framme med svenska primörer efter säsong.

Vi erbjuder även bearbetade och ekologiska produkter.


K.E Palms Åkeri AB

K.E Palms Åkeri AB

Trelleborg

Åkeri verksamhet med lagring, logistik och verkstad .
Vi trafikerar hela Sverige. Vi har dagliga transporter till Skåne , Stockholm och Göteborg,
Tisdagar och fredagar lastar vi till hela Norrland och varje fredag avgår ett ekipage till Kiruna
Vi har också transporter till Östra Tyskland med minst tre avgångar i veckan .
Vi kan transportera allt slags gods även det mest udda frakter .


KC Motors AB

KC Motors AB

Malmö

Tack vare vår goda kvalité och komfort som erbjuds i alla våra bilar samt att vi är det enda märket som erbjuder 7 års nybilsgaranti så har vi tagit över platsen som Sveriges tredje största bilmärke.

Vårt modellsortiment riktas till alla, allt från företagaren till barnfamiljer. Hos oss finns det en modell för alla.

Kör smart, kör KIA!


KFX HR-partner

KFX HR-partner

Malmö

KFX är ett av landets äldsta bemannings- och rekryteringsföretag. Vår fokus är alltid att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och personal. Det kräver att vi är lyhörda och ständigt anpassar oss. Idag är vi drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vi är ett bemanning och rekryteringsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter och kunder.


Kommunala energi- och klimatrådgivningen

Kommunala energi- och klimatrådgivningen

Trelleborg

Grunnar du på orsaker till höga el- och värmekostnader i din verksamhet eller privat? Kanske funderar du på egen elproduktion. Vill du veta mer om ekonomiskt stöd för energikartläggning i företag? Ta kontakt med oss på energi- och klimatrådgivningen, så hjälper vi dig på vägen mot bättre energieffektivitet!

Vi är opartiska och servicen är kostnadsfri.


KS Städ & Fönsterputs

KS Städ & Fönsterputs

Vintrie

Vi erbjuder våra kunder professionella tjänster och helhetslösningar med lite personligare prägel.
Städning och fönsterputsning utförs såväl till privatkunder som till företag.
Självklart lämnar vi garanti för utfört arbete.

Varmt välkomna att höra av er!

Välj rätt direkt!


Kundpartner

Kundpartner

Helsingbog

Städning en upplevelse!
Rent och fräscht är viktigt för att arbetsmiljön skall kännas bra. Trevliga och flexibla servicemedarbetare, som anpassar städningen till kundens verksamhet
bidrar till en bättre trivsel på jobbet.

Vi är nya möjligheter. Flexibla och starka. Innovativa och säkra. Testa oss!
Addera nya fördelar med
Kundpartner


Larssons Begravningsbyrå & Juridik

Larssons Begravningsbyrå & Juridik

Trelleborg

Helhetsbyrån inom Begravning och familjejuridik.


Leader Söderslätt LLU

Leader Söderslätt LLU

Söderslätt

Engagemang och ideér bidrar till utveckling. Du som har ideér kan föra fram dem, engagera dig i den lokala utvecklingen och söka pengar till projekt. Detta kallar vi lokalt ledd utveckling genom leadermetoden. Målet är att skapa attraktiva områden med konkurrenskraftig verksamhet samt ge stimulans till ökad sysselsättning och nya företag. Välkommen att besöka oss i Anderslöv.


Lokaltidningen

Lokaltidningen

Trelleborg

Vi är Skånes största och mest lästa gratistidning med en hushållsdistribuerad upplaga på 663.000 exemplar i Sverige. Vi når alla hushåll inom våra utgivningsområden. Vårt mål är alltid att vara den mest kostnadseffektiva lösningen för lokal och regional marknadsföring.


LRF Konsult AB

LRF Konsult AB

Trelleborg

Med full kontroll över ekonomin kan du hitta potentialen
att utveckla företaget. Vi hjälper dig att få kontroll över din
verksamhet och minimera administrationstiden så att
vi kan utveckla din affär och ditt företag.


Maglarpsbullen

Maglarpsbullen

Trelleborg

Sveriges bästa leverantör av Gräddbullar, Chokladbollar och konfektyr.


Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera är ett fantastiskt funkispalats med en av Europas största scener. En magnifik miljö för grupp- och företagsevenemang. Besök våra föreställningar, gå en visning bakom kulisserna eller låt oss arrangera ert nästa kundevent, konferens, jubileum eller fest.


Media Max

Media Max

Skurup

MEDIAMAX DIN MEDIAMIX!

Saknas en röd tråd i din mediamix? Lösningen till det är MediaMax, ett samarbete mellan fem företag som representerar spetsen i sin nisch.
HYBRID STATE - DIGITALA MEDIER, FILM & GRAFIK
ACTION OCH TREND - PROFFSIGA PROFILKLÄDER
LINDBLAD REKLAM - FORDON- & KONTORSDEKOR, SKYLTAR
VOLLSJÖ TRYCK - TRYCKER ALLT PÅ PAPPER
PG ETIKETT - TRYCKER ALLT SJÄLVHÄFTANDE


Mercedes-Benz Malmö

Mercedes-Benz Malmö

Malmö

Mercedes-Benz Malmö. En av Sveriges största auktoriserade Mercedes-Benz säljare, med över 135 medarbetare. 2017 sålde Mercedes-Benz fler personbilar än man någonsin gjort. Genom en rad nya stjärnor och ett föryngringsarbete resulterade det i en otrolig ökning, något vi är fantastiskt stolta över på Mercedes-Benz Malmö. Vi är övertygade om ett framgångsrikt 2018 med alla förhoppningar att slå nya rekord och vara nummer ett. En resa vi vill dela med dig. Välkommen till vår monter, Mercedes-Benz Malmö.


Miab AB

Miab AB

Malmö

MIAB gruppen ska vara en helhetsleverantör av FM-tjänster till företag och offentlig sektor.
Med stor omtanke, engagemang och trygghet för kunder och medarbetare.


Mäklarhuset

Mäklarhuset

Trelleborg


Nordea

Nordea

Malmö/Trelleborg

Bankverksamhet


Nordtrend AB

Nordtrend AB

Malmö

Nordtrend AB ingår i Skandinaviens största kedja inom profil, New Wave Profile. Nordtrend hjälper små som stora företag att synas och andas deras varumärke med hjälp av profilerade produkter. Nordtrends sortiment består utav Profilkläder, Arbetskläder, Profilprodukter, Företagsgåvor och Exponering, allt som företag behöver för att synas.


Nyföretagarcentrum Öresund

Nyföretagarcentrum Öresund

Trelleborg

NyföretagarCentrum Öresund ger dig som funderar på att starta eget företag – eller nyligen har startat – kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning.

Vi välkomnar dig till Starta Eget Informationsträff eller vår Individuella rådgivning. När du har varit på rådgivning hos oss är vårt mål att du kommer vara väl förberedd för livet som egenföretagare.


Optimera

Optimera

Svedala

Vi på Optimera i Trelleborg vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder och därmed öka både vår egen och kundens lönsamhet. Vårt kundfokus är yrkesarbetande hantverkare samt konsumenter som värderar service och kunskap. Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 52 byggvaruhus i Sverige med huvudkontor i Malmö.


Promas AB

Promas AB

Lund

Återhämtningfåtölj – Återhämtning med avslappnande massage och mentala träningsprogram.

Hälsoanalys – Kartlägger nutida riskområden och riskgrupper.

Utbildning – Promas utbildar chefer och medarbetare i salutogen kultur och KASAM men även hälsoinspiratörer.

Föreläsningar – Inspirerande föreläsningar om stresshantering, återhämtning och mental träning samt temaföreläsningar på arbetsplatsen.


Radio4U

Radio4U

Trelleborg

Radio4U når hela Söderslätt, stora delar av Österlen och delar av Öresundsområdet via FM-radio och hela världen via webbradio.

Radio4U vänder sig till lyssnare i övre medelåldern. Vi spelar allt från klassiska poplåtar till dansbandsmusik. Helt enkelt en skön musikblandning.


Revelino Revision AB

Revelino Revision AB

Trelleborg

Revelino Revision AB erbjuder kompetenta revisorer och redovisningskonsulter för ägarledda små och medelstora bolag. Vår huvudsakliga verksamhet består av revision, redovisning och skattekonsultation.

Välkommen att kontakta oss!


Rös Fönsterputs

Rös Fönsterputs

Trelleborg

Eran Lokala Fönsterputsare i Trelleborg.


SEB

SEB

Trelleborg

Rådgivning till privat och företagskunder.


Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Trelleborg

Med våra tre ledstjärnor "Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet" har vi skyddat hem, arbete och samhälle i Sverige i 80 år. Tillsammans med kunder och branschorganisationer förbättrar vi hela tiden säkerheten i en värld där riskerna ständigt förändras, något som ställer allt större krav på det förebyggande säkerhetsarbetet.


Skurups Sparbank

Skurups Sparbank

Skurup

Bankverksamhet i hela sydvästra Skåne.


Sports Club Oasen

Sports Club Oasen

Trelleborg

Med Sports Club Oasen får ni ETT FRISKARE FÖRETAG
Här skräddarsyr vi din träning för dig och dina arbetskamrater,
och lär er att träna och nå era mål med hjälp av redskap, maskiner & gruppträning.

Med Weight Trainer får ni en livsstilsförändring och hjälp att nå er målvikt.
På våra instruktörsledda pass får du uppleva glädje och gemenskap.
Välkomna till Oasen


Staples Sweden AB

Staples Sweden AB

Malmö

Staples Connect grundades i mitten av 90-talet och levererar idag rena IT konsulttjänster, servicetjänster av IT hårdvara, skrivare och multifunktionella produkter, konferensteknik och allt till detta tillhörande kring- utrustning & teknik.


Stena Line Skandinavia AB

Stena Line Skandinavia AB

Trelleborg

Färjor till Danmark, Tyskland, Polen och övriga Europa.


Swedbank

Swedbank

Trelleborg

Finans och bank inom företag och privat.


Sydassistans AB

Sydassistans AB

Malmö

Sydassistans är ett väletablerat familjeföretag med lång egenupplevd erfarenhet av personlig assistans. Vi startade 1994.

Vår kunskap och engagemang ställer vi gärna till ditt förfogande.

Som arbetsgivare åt över 350 personliga assistenter är vi en stor och respekterad aktör på marknaden.


Söderslätts Släp AB

Söderslätts Släp AB

Anderslöv

Målet är att leverera kvalitetssläp kombinerat med excellens i service före, under och efter köpet till de som behöver riktiga släp.

Vi har ett brett utbud av Ifor Williams sortiment hemma för visning.
Bland hästsläpen finns HB403,HB506 & HB511 i olika utföranden och färger !
Under den kommersiella biten så har vi en rad olika släp även där med massa olika kombinationer!
Välkomna


Tegelberga Golfklubb

Tegelberga Golfklubb

Lilla Alstad, Trelleborg

Tegelberga Golfklubb med 27 hål ligger i Alstad, precis norr om landsväg 101 vid gränsen till Svedala kommun. Den har karaktären av en klassisk kuperad skotsk hedbana i skånsk miljö med intressanta naturinslag, såsom de så kallade dödissjöar som utgör minnen från den senaste istiden. En högklassig restaurang med fullständiga rättigheter är bara den värd ett besök!


Tellus flaggor & reklam

Tellus flaggor & reklam

Vellinge

Synlighet är allt!

Vi ser till att ni syns i er vardag. Vi arbetar med visuell kommunikation och hjälper dig ta fram rätt företagsreklam i form av flaggor, mässmaterial, fanor, profilkläder, trycksaker, give-aways, present-reklam och mycket mer.


Trellborg Citysamverkan Ek Förening

Trellborg Citysamverkan Ek Förening

Trelleborg

Trelleborg Citysamverkan Vision

Citysamverkan verkar för att Trelleborgs
centrum ska vara en attraktiv mötesplats
med ett brett utbud och med fokus på upplevelser.
En destination där man kan uppleva närheten
till havet, kusten och slätten i samklang med vår
kultur, historia och våra traditioner.


Trelleborg rörservice AB

Trelleborg rörservice AB

Trelleborg

Värmepumpar vvs


Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda

Trelleborg

Trelleborgs Allehanda är en liberal morgontidning som utkommer alla helgfria dagar. Nätupplagan – trelleborgsallehanda.se – utkom första gången i juli 2001. Tidningens spridningsområde är Trelleborg och Vellinge kommuner.

Trelleborgs Allehanda har funnits i Trelleborg sedan den 4 oktober 1876. Under åren har tidningen bytt lokal vid ett flertal tillfällen och huserar numera på CB Friisgatan.


Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB är ditt lokala och miljömedvetna elhandelsföretag. Företaget är helägt av Trelleborgs kommun och ska verka för att elpriserna inom kommunen och Söderslätt i stort ska vara så låga som möjligt med hänsyn till en miljömässigt bra och långsiktig elproduktion.


Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborg

Trelleborgs Företagarklubb (TFK) bildades 1980 och har idag cirka 250 medlemmar.

TFK verkar för ett sunt företagsklimat i Trelleborg med omnejd i samarbete med Trelleborgs kommun och övriga företagsklubbar.


TRR Trygghetsådet

TRR Trygghetsådet

Malmö

TRR Trygghetsrådet är en icke vinstdrivande stiftelse med 40 års erfarenhet som ägs av arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK. Vi stöttar 35 000 företag med cirka 950 000 medarbetare i samband med omställningar.


Tryckeri AB CA Andersson

Tryckeri AB CA Andersson

Malmö

ONE STOP SHOP
CA Andersson har kompetens och resurser att hjälpa dig med de flesta medialösningar. Digitalt och analogt.
Tryck, webb, displaymaterial, design, art work, crossmedia, direct marketing, logistik, lager, e-handelslösningar, distribution.
En kontakt, ett möte. Så att du får det lite enklare. Vad kan vi hjälpa dig med i dag?
Göran Åkerman 0706-174784 goranakerman@caandersson.com


Ung företagsamhet

Ung företagsamhet

Trelleborg

Unga företagare på Söderslättsgymnasiet visar upp sina företag och produkter. Träffa 5 företag som kommer ifrån Ekonomiprogrammet. Våra framtida företagare!


Viqtoria

Viqtoria

Trelleborg

Kvinnligt nätverk


Våningen & Villan

Våningen & Villan

Malmö

Våningen & Villan grundades 1998 och är idag ett av de ledande mäklarföretagen i Skåne. Vi har även expanderat till Norrköping, Nyköping, Växjö samt Stockholm. Vi hjälper dig genom hela bostadsaffären! Vårt mål är att göra varje bostadsaffär till den bästa, något som får våra kunder att återkomma gång på gång. Tveka inte att kontakta oss - ring oss på 040-98 11 77 eller mejla till info@vaningen.se


Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov. ÅGAB Syd AB

ÅGAB Syd AB

Svedala

ÅGAB arbetar med mottagning och återvinning av betong, asfalt, bygg & rivnings material, papper, plast.
ÅGAB producerar och säljer Hasselforsjord.
ÅGAB säljer sten och grusmaterial i olika storlekar. Vi levererar vårt material till våra kunder i storsäck och bulk och man kan hämta själv på våra terminaler. Vi säljer även marksten, gräsmattefrön och gödsel.