Utställare Näringslivsmässan 2019


AB TrelleborgsHem

AB TrelleborgsHem

Trelleborg


AB Visit Telleborg

AB Visit Telleborg

Trelleborg

Visit Trelleborg är ett helägt kommunalt bolag som arbetar med destinationsutveckling, turistinformation, marknadsföring och evenemang.

Bolaget ska, i samverkan med besöksnäringen samt kommunens nämnder, förvaltningar och bolag, utveckla, profilera och marknadsföra Trelleborgs kommun som destination för att därigenom bidra till tillväxt och ökad turistekonomisk omsättning.


Addera IT AB

Addera IT AB

TRELLEBORG

Addera IT har ett stort fokus på att lösa dina problem och behov inom IT. Hos oss finns hjälpen alltid nära när du behöver och du har en personlig kontakt som känner ditt företag. Hårdvara, mjukvara, underhåll, övervakning av system, konfiguration, installation, molntjänster, backup-lösningar, support och service finns självklart i vårt tjänsteutbud.


Alert Senior

Alert Senior

Trelleborg

Bemanningsbolag för Alerta Seniorer!

Företagsservice , RUT o ROT arbete ! Hantverkstjänster , Städ o fönsterputs.


Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen

Trelleborg


Asks Färg AB

Asks Färg AB

Trelleborg


Baker Tilly

Baker Tilly

Trelleborg

Vi finns där du finns

Vi är en av regionens största och mest välrenommerade redovisnings- och revisionsbyråer och har funnits sedan 1980. Vi har kontor i Malmö, Lund och Trelleborg med drygt 60 kompetenta och erfarna medarbetare som hjälper dig med det mesta, från den dagliga bokföringen med lönehantering och skattedeklarationer, till revision, skatte- och företagsrådgivning och bokslut med årsredovisningar och företagsdeklarationer.

Vi har tillgång till världen

Vi är medlemmar i det nationella nätverket Baker Tilly Sverige och det internationella Baker Tilly International. Det ger oss resurser att hjälpa dig på alla nivåer av ditt företagande.


Bergkvarabuss

Bergkvarabuss

Trelleborg

Bergkvarabuss-koncernen omsätter över 2 miljarder kronor och är ett av Sveriges största bussföretag. Företaget bedriver både kollektivtrafik och kommersiell beställningstrafik med en modern fordonspark bestående av ca 1250 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 2300 årsanställda.


Bilia AB

Bilia AB

Trelleborg

Allt som rör bilen och lite till!


Cafégo

Cafégo

Helsingborg

Cafégo är resultatet av mångårig kaffekompetens samlad i ett litet paket. Fylligt och smakrikt med en lång och elegant eftersmak tack vare den mörka rostningen och de högvuxna noga utvalda bönorna. Vi har både bryggkaffe och hela bönor för dig som vill smaka på höjden.


casablanca

casablanca

Trelleborg

Vi kommer lansera våra nyheter med vegansk och vegetarisk mat.
Även få ut våra luncher dels buffén här i restaurangen och utkörning av lunch till företag.


CC IT

CC IT

Malmö

CC IT skapar, underhåller och tar hand om driften för dina IT-lösningar, både mjukvara och hårdvara.
Tack vare våra långvariga samarbeten med marknadens ledande leverantörer, kan vi erbjuda moderna, stabila och kostnadseffektiva lösningar som passar just din verksamhet. Vi hjälper också att hitta rätt i djungeln av produkter så ni får rätt lösning till rätt pris för just din verksamhet!
//CC IT


Din Bil Sverige AB

Din Bil Sverige AB

Trelleborg


Exakta

Exakta

Malmö

Exakta erbjuder utöver rena tryckeritjänster, såsom offset- digital- förpacknings- och storformatstryck, även beslutsstöd inför marknadsaktiviteter, beställningsportaler, lagerhållning och distribution. Och behöver ni hjälp med idé och layout så hjälper vår kreativa byrå er.
Som en av Sveriges största grafiska koncerner erbjuder vi en helhet anpassad för de flesta bolags kommunikationsbehov.


Falsterbo Kursgård

Falsterbo Kursgård

Höllviken

​Välkommen till Falsterbo Kursgård, en trevlig och modern hotell- & konferensanläggning i Höllviken. Här får du uppleva underbar natur och njuta av den friska havsluften. Vi erbjuder den perfekta omgivningen för en givande konferens och vistelse!


Femtio Fem Plus

Femtio Fem Plus

Höllviken

Våra nöjda kunder får hjälp med exakt det de vill ha hjälp med för en rimlig summa pengar. Våra duktiga och engagerade, oftast seniora, medarbetare som uppskattas av våra nöjda kunder får en meningsfull sysselsättning och kan dessutom sätta lite guldkant på tillvaron. Våra professionella och serviceinriktade franchisetagare runt om i landet driver sina verksamheter med kreativitet och gott humör.


FENCEX OMRÅDESSKYDD

FENCEX OMRÅDESSKYDD

Vellinge

STÄNGSEL - GRINDAR - GARAGEPORTAR
Stolt återförsäljare till Wisniowski som är ledande tillverkare av stängsel, grindar, dörrar och garageportar sedan 30år.
Vi tar oss an utmaningar och anpassar våra stängselsystem efter ert specifika behov och önskemål.
Modeller för alla miljöer från industri till villaidyll.
Kontakta oss redan idag!!


Forsbergs Optik AB

Forsbergs Optik AB

Trelleborg

Vi erbjuder!
Synundersökning.
Ögonhälsoundersökning.
Kontaktlinstillpassning.
Experter på Terminal och skyddsglasögon.
5 st Legitimerade Optiker till er tjänst.


Förenade Bil

Förenade Bil

Malmö

Förenade Bil är återförsäljare av BMW och MINI med nöjda kunder sedan 1921. Vi har fullserviceanläggningar i Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm och Kristianstad. Hos oss finner du körglädje.


Föreningen Gamla Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg

Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg har 4500 medlemshushåll och ger ut en årsbok med Trelleborgsbetonat innehåll. Föreningen har till syfte att främja intresset för Trelleborgs Kommuns historia och traditioner och i möjligaste mån verka för bevarandet av äldre byggnadskultur. I linje med detta premierar vi hus som har en spännande historia att berätta med en bronsplatta som beskriver husets historia.


Företagarna

Företagarna

Trelleborg

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.


Guldkanalen

Guldkanalen

Staffanstorp

Med "musik för vuxna öron" når Guldkanalen varje vecka 250 000 skånska lyssnare. Vi hjälper Företag i alla storlekar att nå dessa köpstarka lyssnare på bästa sätt. Mer guld för pengarna...


Hedbergs Bil AB

Hedbergs Bil AB

Malmö


HGM DRYCKSERVICE

HGM DRYCKSERVICE

Malmö

Ett familjeföretag som hjälper företag/kommuner med helhetslösningar gällande kaffe och vattenmaskiner samt alla tillbehör som behövs till fikapausen.


Hotell DAnnegården & restaurang Strandgatan32

Hotell DAnnegården & restaurang Strandgatan32

Trelleborg


Hybrid State

Hybrid State

Skurup


Håkans Frukt & Grönt

Håkans Frukt & Grönt

Trelleborg

Redan 1988 började Håkans Frukt & Grönt leverera frukt och grönsaker till restauranger i Malmö och Trelleborg, nu räknar vi också kommuner, storkök, cateringföretag och affärer till våra kunder. Vi är idag ett flertal anställda som servar kunderna från våra moderna lokaler med packrum, lager och olika kylrum i Trelleborg.

För Håkans Frukt & Grönt är närheten och kontakten med kunden det absolut bästa sättet att möta kraven. Snabba leveranser, alla helgfria dagar. Vi når dagligen hela södra delen av Skåne med vår personliga service. Vi ligger långt framme med svenska primörer efter säsong.

Vi erbjuder även bearbetade och ekologiska produkter.


Hällåkra Vingård

Hällåkra Vingård

Anderslöv

Destinationsverksamhet med konferens och restaurang. Egen vinodling och produktion.


Hönsinge Hantwerksbryggeri

Hönsinge Hantwerksbryggeri

Klagstorp

På den skånska slätten, ett stenkast från landsvägen, ligger det lilla mikrobryggeriet. Vi brygger vårt öl för hand, i liten skala och med mycket glädje. Sen buteljerar, kapsylerar, handnumrerar och packar vi flaskorna för hand.


Kassacentralen

Kassacentralen

Malmö

KassaCentralen har funnits i över 25 år. Vi är totalt 21 personer som arbetar här och vårt huvudkontor ligger i Malmö men vi har även kontor i Stockholm och Gävle för att kunna erbjuda support över hela landet. Från våra kontor utgår vi och tar emot våra kunder. Vi ger även service på plats ute i butiker, restauranger och nattklubbar.


KS Städ & Fönsterputs

KS Städ & Fönsterputs

Vintrie

KS Städ & Fönsterputs utför all slags städning.

Vi vänder oss till både privatkunder och företag.

Självklart lämnar vi garanti för utfört arbete.

Välkomna att höra av er!


Kundpartner Syd AB

Kundpartner Syd AB

Helsingborg

Är du 100 % nöjd med din nuvarande serviceleverantör?

Vi är relativt nya i Sverige under namnet Kundpartner, men har levererat tjänster med hög kvalitet i mer är 20 år. Då under namnet Support Syd AB.
Vi erbjuder alla servicetjänster inom städ – och internservice som du räknar med – och fler.

Men det som verkligen skiljer ut Kundpartner är vår tro på människor och vår övertygelse om att personligt ansvar är vad som gör skillnad i vår verksamhet. Denna tro på människor och deras förmåga kombinerar vi med en nyfikenhet på ny teknologi. Vi brinner för att utveckla verktyg som förenklar det dagliga arbetet och som engagerar och inkluderar våra kunder i allt vi gör.

Vi är nya möjligheter. Flexibla och starka. Innovativa och säkra. Testa oss!

Addera nya fördelar med

Kundpartner Syd


Larssons Begravningsbyrå & Juridik

Larssons Begravningsbyrå & Juridik

Trelleborg

Helhetsbyrån inom Begravning och familjejuridik.


LB Inspirera

KLAGSTORP

Gastronomiturism med inslag av "Do It Yuorself" inom den Gröna Näringen för utländska turister.

Skapa en verksamhet för utländska turister där turisten ges en möjlighet att utöver "den visuella upplevelsen" också får göra något med sina händer. Detta är ett nytt koncept i Sverige.

Samverkan med den Gröna Näringen och restauranger på Söderslätt och på detta sätt profilera närodlade livsmedel


Leader Söderslätt LLU

Leader Söderslätt LLU

Anderslöv

Innovativa idéer skapar nya arbeten

Söderslätt ska flöda av innovativa idéer i samspel med klimatneutral befolknings-, förenings- och näringslivsutveckling som skapar nya arbetstillfällen.


Licence 2 Clean - South of Sweden AB

Licence 2 Clean - South of Sweden AB

Vellinge

Licence 2 Clean är ett städföretag som startades i juli 2018. Vi utför bl.a flyttstäd, storstäd & hemstäd. Vårt motto är att ha kul på jobbet, ett glatt bemötande mot våra kunder och ett perfekt resultat!

All vår personal är svensktalande, vilket underlättar både för vår personal men framförallt våra kunder, då kommunikation är ett av våra ledord lever vi upp till det så långt det är möjligt.


Littlefish

Littlefish

Halmstad

Vi har stor erfarenhet inom branschen för affärssystem och IT-stöd. Vi brinner för att hitta rätt lösningar för företag och deras unika behov, och har gjort det sedan 2006.


LN Fönsterputs & Persienn AB

LN Fönsterputs & Persienn AB

Malmö


Lokaltidningen

Lokaltidningen

Trelleborg

Lokaltidningen är Skånes största nyhetstidning och utkommer varje vecka till samtliga hushåll och har över 437.000 läsare. I Trelleborg är vi den ledande nyhetskällan för lokala nyheter, och det naturliga valet när DITT företag vill annonsera. Varje vecka når vi alla hushåll i Trelleborgs kommun.


Maglarpsbullen

Maglarpsbullen

Trelleborg

Sveriges bästa leverantör av Gräddbullar, Chokladbollar och konfektyr.


Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera är ett fantastiskt funkispalats med en av Europas största scener. En magnifik miljö för grupp- och företagsevenemang. Besök våra föreställningar, gå en skräddarsydd visning bakom kulisserna eller låt oss arrangera ert nästa kund- eller personalevent.


Mäklarhuset

Mäklarhuset

Trelleborg

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Trelleborg drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Vårt bolag startades redan på 70-talet av Bengt Löfberg, och har varit del av Mäklarhuset som kedja sedan år 2000.


Nordea

Nordea

Trelleborg


Nordsjö Idé & Design

Nordsjö Idé & Design

Trelleborg

Säljer färg, golv, tapeter och tillbehör till gör det självare och proffs


Nordtrend AB

Nordtrend AB

MALMÖ

Nordtrend AB ingår i Skandinaviens största kedja inom profil, New Wave Profile. Nordtrend hjälper små som stora företag att synas och andas deras varumärke med hjälp av profilerade produkter. Nordtrends sortiment består utav Profilkläder, Arbetskläder, Profilprodukter, Företagsgåvor och Exponering, allt som företag behöver för att synas.


Nyföretagarcentrum Öresund

Nyföretagarcentrum Öresund

Trelleborg

Funderar på att starta företag eller precis har startat eget? Välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning! Samtliga rådgivare på NyföretagarCentrum Öresund driver själva företag och finns här som stöd för dig och ditt företag.


Powerfans

Powerfans

Vellinge

Sveriges snällaste återförsäljare av telekom- och elavtal!


Radio4U

Radio4U

Trelleborg

Radio4U når hela Söderslätt, stora delar av Österlen och delar av Öresundsområdet via FM-radio och hela världen via webbradio.

Radio4U vänder sig till lyssnare i övre medelåldern. Vi spelar allt från klassiska poplåtar till dansbandsmusik. Helt enkelt en skön musikblandning.


Revelino Revision AB

Revelino Revision AB

Trelleborg

Revelino Revision AB erbjuder kompetenta revisorer och redovisningskonsulter för ägarledda små och medelstora bolag. Vår huvudsakliga verksamhet består av revision, redovisning och skattekonsultation.

Välkommen att kontakta oss!


SEB

SEB

TRELLEBORG

Fullservicekontor med såväl företagsrådgivare som privatrådgivare.
Allt ifrån placeringar till finansiering och försäkringar.

Kontorets öppettider
Drop in: Må- fre 10.00-13.00
Bokad rådgivning: Enligt överenskommelse.


Sekretesso

Sekretesso

Malmö

Sekretesshantering med hög säkerhet!

I en allt mer kontrollerad värld med tydligare lagstiftning och hårdare straff vid felaktig hantering av personuppgifter är det ett måste för alla företag att sköta sin sekretesshantering på korrekt sätt. Vi utför säkerhetsdestruktion med hög säkerhet via en obruten kedja. Låt oss sköta jobbet, en garanti för ert företag!


Skurups Sparbank

Skurups Sparbank

Skurup


SKÄRMEXPO

SKÄRMEXPO

Trelleborg

Strategiskt utsatta premiumskärmar för att du ska nå ut med ditt budskap.
I Trelleborg håller vi på att klä staden med digitala skärmar samt att vi kommer utveckla med nya varje år. Vår start i Trelleborg har varit positiv och feedbacken vi fått är att denna typen av annonseringsforum saknas idag.

Vad hade rätt exponering gjort för ditt företag?


Smygehus Havsbad

Smygehus Havsbad

Smygehamn

Smygehus Havsbad erbjuder konferens, affärsluncher, julbord och företagsevent. Hos oss ska organisationer, stora som små (upp till 180 pers), känna sig varmt välkomna att hålla kreativa konferenser i en inspirerande miljö.

Här finns hotell, restaurang, festvåning, relax och gym. Välkommen till havet och njut av stillheten, den härliga naturen, den fantastiska maten och den personliga servicen!


Sodalicious

Sodalicious

Trelleborg

Vi producerar ekologisk läsk i vår lilla fabrik på ett hantverksmässigt sätt.
Fabriken ligger på öster i det gamla slakteriet.


Sports Club Oasen

Sports Club Oasen

Trelkeborg

Trelleborgs största friskvårdsanläggning
- din hälsa och välmående.

Vi erbjuder träning för hela familjen, besök oss för provträning & en personlig hälsoplan

Gör som Trelleborgs FF träna på Sports Club Oasen!


Stand in Service

Stand in Service

Malmö

vi säljer service till både privata och företagare. vi säljer helhetsservice vilket innebär att kund inte behöver flera olika företag utan endast 1 som utför flera olika behov. allt från städ till receptionsvikarier, mässhjälp eller internposten etc.. hos privata tar vi allt från barnpassning, läxor till nattjour vid resande/jobbande föräldrar. vi mockar till hästen o köper presenten till svärmor.


Stoby Måleri AB

Stoby Måleri AB

Malmö/Lund

Stobys entreprenad anlitas vid både större och mindre uppdrag. Uppdragen kan vara allt från mindre punktinsatser till totallösningar inom måleri, golv, kakel, kök och bad. Vi utför dessutom beläggningar av fogfria golv, där vi hjälper till med allt, från rådgivning till färdig yta. Våra projektledare och hantverkare är erfarna och kompetenta. Vi tar ansvar för projektet från början till slut.


Svedala företagsmässa

Svedala företagsmässa

Svedala


Swedbank AB

Swedbank AB

Trelleborg


Sydassistans

Sydassistans

Malmö

Sydassistans är ett väletablerat familjeföretag med lång egenupplevd erfarenhet av personlig assistans. Vi startade 1994.

Vår kunskap och engagemang ställer vi gärna till ditt förfogande.

Som arbetsgivare åt över 350 personliga assistenter är vi en stor och respekterad aktör på marknaden.


Sydkustens Gårdsbryggeri AB

Sydkustens Gårdsbryggeri AB

Trelleborg

På Sveriges sydligaste bryggeri tillverkar vi must och lokal öl med en blick mot kontinenten.
All trädgårdsfrukt förtjänar ett bättre öde än att förfaras. Därför erbjuder vi också mustning för privatpersoner under äppelsäsongen.
När vi brygger öl inspireras vi både av stora ölnationer och av det som växer i vår trädgård. Vi tycker att en bra öl bryggs med lika delar ambition och lekfullhet.


Synlighet AB

Synlighet AB

Malmö

Synlighet är en certifierad partner som erbjuder konsulttjänster och andra tjänster för effektiv digital marknadsföring genom hela kundresan. Våra specialistområden är: digitala strategier, annonsering, sökmotoroptimering och webbanalys.


Tellus flaggor & reklam

Tellus flaggor & reklam

Vellinge

Synlighet är allt!

Vi på Tellus hjälper dig ta fram rätt företagsreklam i form av flaggor, fanor, beachflaggor, fasadflaggor, vindstrutar, flaggstänger, profilkläder, brodyr, textiltryck, presentreklam och mer. Vi hjälper er att synas i er vardag. Vi arbetar med visuell kommunikation, ert budskap ska synas.

Vår styrka är hög kvalitet, personlig kontakt och genomtänkt design.


Tre-Mek i Trelleborg Ab

Tre-Mek i Trelleborg Ab

Trelleborg

Tre-Mek i Trelleborg AB är totalleverantör av avancerade svetsade maskinbearbetade konstruktioner i rostfritt material där kundkrav på högsta kvalitet står i fokus.


Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg

Trelleborg Citysamverkan är en ekonomisk förening och ett trepartssamarbete mellan näringsliv, fastighetsägare och kommun. Vi verkar för en stark och levande stadskärna. Vi arbetar för att skapa en attraktiv handelsplats med brett utbud och många upplevelser.
Alla kan bli medlemmar i Trelleborg Citysamverkan. FACEBOOK @trelleborgcitysamverkan och @handlaitrelleborg


Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda

Trelleborg

Trelleborgs Allehanda är en liberal morgontidning som utkommer alla helgfria dagar. Nätupplagan – trelleborgsallehanda.se – utkom första gången i juli 2001. Tidningens spridningsområde är Trelleborg och Vellinge kommuner.

Trelleborgs Allehanda har funnits i Trelleborg sedan den 4 oktober 1876. Under åren har tidningen bytt lokal vid ett flertal tillfällen och huserar numera på CB Friisgatan.


Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB är ditt lokala och miljömedvetna elhandelsföretag. Företaget är helägt av Trelleborgs kommun och ska verka för att elpriserna inom kommunen och Söderslätt i stort ska vara så låga som möjligt med hänsyn till en miljömässigt bra och långsiktig elproduktion.

Företaget bildades i samband med avregleringen av elmarknaden 1996 och idag har vi kunder i hela Sverige.


Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborg

Trelleborgs Företagarklubb (TFK) bildades 1980 och har idag cirka 250 medlemmar.

TFK verkar för ett sunt företagsklimat i Trelleborg med omnejd i samarbete med Trelleborgs kommun och övriga företagsklubbar.


Trelleborgs Kommun

Trelleborgs Kommun

Trelleborg

Trelleborgs kommun är hem för drygt 4 000 företagare och snart 44 000 medborgare. Vi jobbar ständigt för att fler ska kunna kalla Trelleborgs kommun för hemma. På mässan kommer du kunna träffa några av alla våra medarbetare som ständigt jobbar för att göra Trelleborg till en ännu bättre kommun. Vår vision är att ”Trelleborgs kommun ska vara en framgångskommun med hög livskvalitet och en långsiktigt hållbar tillväxt”. En bra kommun att leva, verka och bo i.


Trelleborgs Rörservice AB

Trelleborgs Rörservice AB

Trelleborg


TRR Trygghetsådet

TRR Trygghetsådet

Malmö

TRR Trygghetsrådet är en icke vinstdrivande stiftelse med 40 års erfarenhet som ägs av arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK. Vi stöttar 35 000 företag med cirka 950 000 medarbetare i samband med omställningar.


Tryckeri AB CA Andersson

Tryckeri AB CA Andersson

Malmö

KOMMUNICERA MERA
Och nå ut med ditt budskap. Vi hjälper dig, hela vägen från
idé till produktion – oavsett kanal.
Tryck, webb, displaymaterial, design, art work, crossmedia,
direct marketing, logistik, lager, e-handelslösningar, distribution…
Nu kan du även beställa produkter direkt i vår webbshop.
Vad kan vi hjälpa dig med idag?
Göran Åkerman, 0706-174784


VellingePosten

VellingePosten

Vellinge

Gratistidningsutgivning i Vellinge kommun.
VellingePosten är ett månadsmagazin och ingen renodlad nyhetstidning.
Vår äffärsidé är att samarbeta så långt det går med våra annonsörer och samarbetspartners så vi gemensamt når framgång. Spegeln Staffanstorp är systertidning till VellingePosten. Vi är största tidningen i Vellinge.


Viqtoria

Viqtoria

Trelleborg

Kvinnligt nätverk


Våningen & Villan

Våningen & Villan

Trelleborg

Våningen & Villan är en modern mäklarfirma med över 100 medarbetare på kontor spridda över stora delar av landet. Vi hjälper dig med erfarenhet och kompetens genom hela bostadsaffären. Vårt koncept du väljer, vi säljer är en skräddarsydd mäklartjänst där vi anpassar bostadsaffären efter dina behov och önskemål. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär! Vi får bostäder sålda.


Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov. ÅGAB Syd AB

ÅGAB Syd AB

Svedala

På vår anläggning i Trelleborg tar vi emot asfalt, betong, schakt, gips, trä, park & trädgårdsavfall och tegel.
På vår anläggning i Trelleborg kan du hämta asfalt och betongkross, grus, makadam, jord och beställa Hasselfors jord