Utställare Näringslivsmässan 2019


AB TrelleborgsHem

AB TrelleborgsHem

Trelleborg


AB Visit Telleborg

AB Visit Telleborg

Trelleborg

Visit Trelleborg är ett helägt kommunalt bolag som arbetar med destinationsutveckling, turistinformation, marknadsföring och evenemang.

Bolaget ska, i samverkan med besöksnäringen samt kommunens nämnder, förvaltningar och bolag, utveckla, profilera och marknadsföra Trelleborgs kommun som destination för att därigenom bidra till tillväxt och ökad turistekonomisk omsättning.


Addera IT AB

Addera IT AB

TRELLEBORG

Addera IT har ett stort fokus på att lösa dina problem och behov inom IT. Hos oss finns hjälpen alltid nära när du behöver och du har en personlig kontakt som känner ditt företag. Hårdvara, mjukvara, underhåll, övervakning av system, konfiguration, installation, molntjänster, backup-lösningar, support och service finns självklart i vårt tjänsteutbud.


Alert Senior

Alert Senior

Trelleborg

Bemanningsbolag för Alerta Seniorer!

Företagsservice , RUT o ROT arbete ! Hantverkstjänster , Städ o fönsterputs.


Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen

Trelleborg


Asks Färg AB

Asks Färg AB

Trelleborg


BCA Entreprenad AB

BCA Entreprenad AB

Malmö

BCA är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt.


Bergkvarabuss

Bergkvarabuss

Trelleborg

Bergkvarabuss – främsta alternativet för dig som reser
Bergkvarabuss är Sveriges största privatägda bussföretag med 1000 fordon och 1500 medarbetare. Vi hyr ut bussar med förare till företag, privatpersoner, föreningar och skolor. Bergkvara erbjuder avkopplande bussresor till förmånliga priser och med högsta komfort! Våra resurser och vår långa erfarenhet, garanterar dig en professionell samarbet


Cafégo

Cafégo

Helsingborg

Cafégo är resultatet av mångårig kaffekompetens samlad i ett litet paket. Fylligt och smakrikt med en lång och elegant eftersmak tack vare den mörka rostningen och de högvuxna noga utvalda bönorna. Vi har både bryggkaffe och hela bönor för dig som vill smaka på höjden.


CC IT

CC IT

Malmö

CC IT skapar, underhåller och tar hand om driften för dina IT-lösningar, både mjukvara och hårdvara.
Tack vare våra långvariga samarbeten med marknadens ledande leverantörer, kan vi erbjuda moderna, stabila och kostnadseffektiva lösningar som passar just din verksamhet. Vi hjälper också att hitta rätt i djungeln av produkter så ni får rätt lösning till rätt pris för just din verksamhet!
//CC IT


Exakta

Exakta

Malmö

Exakta erbjuder utöver rena tryckeritjänster, såsom offset- digital- förpacknings- och storformatstryck, även beslutsstöd inför marknadsaktiviteter, beställningsportaler, lagerhållning och distribution. Och behöver ni hjälp med idé och layout så hjälper vår kreativa byrå er.
Som en av Sveriges största grafiska koncerner erbjuder vi en helhet anpassad för de flesta bolags kommunikationsbehov.


Forsbergs Optik AB

Forsbergs Optik AB

Trelleborg

Vi erbjuder!
Synundersökning.
Ögonhälsoundersökning.
Kontaktlinstillpassning.
Experter på Terminal och skyddsglasögon.
5 st Legitimerade Optiker till er tjänst.


Förenade Bil

Förenade Bil

Malmö

Förenade Bil är återförsäljare av BMW och MINI med nöjda kunder sedan 1921. Vi har fullserviceanläggningar i Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm och Kristianstad. Hos oss finner du körglädje.


Föreningen Gamla Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg

Trelleborg

Föreningen Gamla Trelleborg har 4500 medlemshushåll och ger ut en årsbok med Trelleborgsbetonat innehåll. Föreningen har till syfte att främja intresset för Trelleborgs Kommuns historia och traditioner och i möjligaste mån verka för bevarandet av äldre byggnadskultur. I linje med detta premierar vi hus som har en spännande historia att berätta med en bronsplatta som beskriver husets historia.


Företagarna

Företagarna

Trelleborg

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.


Guldkanalen

Guldkanalen

Staffanstorp

Med "musik för vuxna öron" når Guldkanalen varje vecka 125 000 skånska lyssnare. Vi hjälper Företag i alla storlekar att nå dessa köpstarka lyssnare på bästa sätt. Mer guld för pengarna...


HGM DRYCKSERVICE

HGM DRYCKSERVICE

Malmö

Ett familjeföretag som hjälper företag/kommuner med helhetslösningar gällande kaffe och vattenmaskiner samt alla tillbehör som behövs till fikapausen.


Hotell DAnnegården & restaurang Strandgatan32

Hotell DAnnegården & restaurang Strandgatan32

Trelleborg


Hybrid State

Hybrid State

Skurup


KS Städ & Fönsterputs

KS Städ & Fönsterputs

Vintrie

KS Städ & Fönsterputs utför all slags städning.

Vi vänder oss till både privatkunder och företag.

Självklart lämnar vi garanti för utfört arbete.

Välkomna att höra av er!


Kundpartner Syd AB

Kundpartner Syd AB

Helsingborg

Är du 100 % nöjd med din nuvarande serviceleverantör?

Vi är relativt nya i Sverige under namnet Kundpartner, men har levererat tjänster med hög kvalitet i mer är 20 år. Då under namnet Support Syd AB.
Vi erbjuder alla servicetjänster inom städ – och internservice som du räknar med – och fler.

Men det som verkligen skiljer ut Kundpartner är vår tro på människor och vår övertygelse om att personligt ansvar är vad som gör skillnad i vår verksamhet. Denna tro på människor och deras förmåga kombinerar vi med en nyfikenhet på ny teknologi. Vi brinner för att utveckla verktyg som förenklar det dagliga arbetet och som engagerar och inkluderar våra kunder i allt vi gör.

Vi är nya möjligheter. Flexibla och starka. Innovativa och säkra. Testa oss!

Addera nya fördelar med

Kundpartner Syd


Leader Söderslätt LLU

Leader Söderslätt LLU

Anderslöv

Innovativa idéer skapar nya arbeten

Söderslätt ska flöda av innovativa idéer i samspel med klimatneutral befolknings-, förenings- och näringslivsutveckling som skapar nya arbetstillfällen.


Lokaltidningen

Lokaltidningen

Trelleborg

Lokaltidningen är Skånes största nyhetstidning och utkommer varje vecka till samtliga hushåll och har över 437.000 läsare. I Trelleborg är vi den ledande nyhetskällan för lokala nyheter, och det naturliga valet när DITT företag vill annonsera. Varje vecka når vi alla hushåll i Trelleborgs kommun.


Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera är ett fantastiskt funkispalats med en av Europas största scener. En magnifik miljö för grupp- och företagsevenemang. Besök våra föreställningar, gå en skräddarsydd visning bakom kulisserna eller låt oss arrangera ert nästa kund- eller personalevent.


Nordea

Nordea

Trelleborg


Nordtrend AB

Nordtrend AB

MALMÖ

Nordtrend AB ingår i Skandinaviens största kedja inom profil, New Wave Profile. Nordtrend hjälper små som stora företag att synas och andas deras varumärke med hjälp av profilerade produkter. Nordtrends sortiment består utav Profilkläder, Arbetskläder, Profilprodukter, Företagsgåvor och Exponering, allt som företag behöver för att synas.


Nyföretagarcentrum Öresund

Nyföretagarcentrum Öresund

Trelleborg

Funderar på att starta företag eller precis har startat eget? Välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning! Samtliga rådgivare på NyföretagarCentrum Öresund driver själva företag och finns här som stöd för dig och ditt företag.


Powerfans

Powerfans

Vellinge

Sveriges snällaste återförsäljare av telekom- och elavtal!


Radio4U

Radio4U

Trelleborg

Radio4U når hela Söderslätt, stora delar av Österlen och delar av Öresundsområdet via FM-radio och hela världen via webbradio.

Radio4U vänder sig till lyssnare i övre medelåldern. Vi spelar allt från klassiska poplåtar till dansbandsmusik. Helt enkelt en skön musikblandning.


Revelino Revision AB

Revelino Revision AB

Trelleborg

Revelino Revision AB erbjuder kompetenta revisorer och redovisningskonsulter för ägarledda små och medelstora bolag. Vår huvudsakliga verksamhet består av revision, redovisning och skattekonsultation.

Välkommen att kontakta oss!


SEB

SEB

TRELLEBORG

Fullservicekontor med såväl företagsrådgivare som privatrådgivare.
Allt ifrån placeringar till finansiering och försäkringar.

Kontorets öppettider
Drop in: Må- fre 10.00-13.00
Bokad rådgivning: Enligt överenskommelse.


Skurups Sparbank

Skurups Sparbank

Skurup


Sports Club Oasen

Sports Club Oasen

Trelkeborg

Trelleborgs största friskvårdsanläggning
- din hälsa och välmående.

Vi erbjuder träning för hela familjen, besök oss för provträning & en personlig hälsoplan

Gör som Trelleborgs FF träna på Sports Club Oasen!


Stoby Måleri AB

Stoby Måleri AB

Malmö/Lund

Stobys entreprenad anlitas vid både större och mindre uppdrag. Uppdragen kan vara allt från mindre punktinsatser till totallösningar inom måleri, golv, kakel, kök och bad. Vi utför dessutom beläggningar av fogfria golv, där vi hjälper till med allt, från rådgivning till färdig yta. Våra projektledare och hantverkare är erfarna och kompetenta. Vi tar ansvar för projektet från början till slut.


Swedbank AB

Swedbank AB

Trelleborg


Sydassistans

Sydassistans

Malmö

Sydassistans är ett väletablerat familjeföretag med lång egenupplevd erfarenhet av personlig assistans. Vi startade 1994.

Vår kunskap och engagemang ställer vi gärna till ditt förfogande.

Som arbetsgivare åt över 350 personliga assistenter är vi en stor och respekterad aktör på marknaden.


Tellus flaggor & reklam

Tellus flaggor & reklam

Vellinge

Synlighet är allt!

Vi på Tellus hjälper dig ta fram rätt företagsreklam i form av flaggor, fanor, beachflaggor, fasadflaggor, vindstrutar, flaggstänger, profilkläder, brodyr, textiltryck, presentreklam och mer. Vi hjälper er att synas i er vardag. Vi arbetar med visuell kommunikation, ert budskap ska synas.

Vår styrka är hög kvalitet, personlig kontakt och genomtänkt design.


Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg Citysamverkan

Trelleborg

Trelleborg Citysamverkan är en ekonomisk förening och ett trepartssamarbete mellan näringsliv, fastighetsägare och kommun. Vi verkar för en stark och levande stadskärna. Vi arbetar för att skapa en attraktiv handelsplats med brett utbud och många upplevelser.
Alla kan bli medlemmar i Trelleborg Citysamverkan. FACEBOOK @trelleborgcitysamverkan och @handlaitrelleborg


Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda

Trelleborg

Trelleborgs Allehanda är en liberal morgontidning som utkommer alla helgfria dagar. Nätupplagan – trelleborgsallehanda.se – utkom första gången i juli 2001. Tidningens spridningsområde är Trelleborg och Vellinge kommuner.

Trelleborgs Allehanda har funnits i Trelleborg sedan den 4 oktober 1876. Under åren har tidningen bytt lokal vid ett flertal tillfällen och huserar numera på CB Friisgatan.


Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB är ditt lokala och miljömedvetna elhandelsföretag. Företaget är helägt av Trelleborgs kommun och ska verka för att elpriserna inom kommunen och Söderslätt i stort ska vara så låga som möjligt med hänsyn till en miljömässigt bra och långsiktig elproduktion.

Företaget bildades i samband med avregleringen av elmarknaden 1996 och idag har vi kunder i hela Sverige.


Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborgs Företagarklubb

Trelleborg

Trelleborgs Företagarklubb (TFK) bildades 1980 och har idag cirka 250 medlemmar.

TFK verkar för ett sunt företagsklimat i Trelleborg med omnejd i samarbete med Trelleborgs kommun och övriga företagsklubbar.


Trelleborgs Kommun

Trelleborgs Kommun

Trelleborg

Trelleborgs kommun är hem för drygt 4 000 företagare och snart 44 000 medborgare. Vi jobbar ständigt för att fler ska kunna kalla Trelleborgs kommun för hemma. På mässan kommer du kunna träffa några av alla våra medarbetare som ständigt jobbar för att göra Trelleborg till en ännu bättre kommun. Vår vision är att ”Trelleborgs kommun ska vara en framgångskommun med hög livskvalitet och en långsiktigt hållbar tillväxt”. En bra kommun att leva, verka och bo i.


Trelleborgs Rörservice AB

Trelleborgs Rörservice AB

Trelleborg


TRR Trygghetsådet

TRR Trygghetsådet

Malmö

TRR Trygghetsrådet är en icke vinstdrivande stiftelse med 40 års erfarenhet som ägs av arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK. Vi stöttar 35 000 företag med cirka 950 000 medarbetare i samband med omställningar.


Tryckeri AB CA Andersson

Tryckeri AB CA Andersson

Malmö

KOMMUNICERA MERA
Och nå ut med ditt budskap. Vi hjälper dig, hela vägen från
idé till produktion – oavsett kanal.
Tryck, webb, displaymaterial, design, art work, crossmedia,
direct marketing, logistik, lager, e-handelslösningar, distribution…
Nu kan du även beställa produkter direkt i vår webbshop.
Vad kan vi hjälpa dig med idag?
Göran Åkerman, 0706-174784


Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov. ÅGAB Syd AB

ÅGAB Syd AB

Svedala

På vår anläggning i Trelleborg tar vi emot asfalt, betong, schakt, gips, trä, park & trädgårdsavfall och tegel.
På vår anläggning i Trelleborg kan du hämta asfalt och betongkross, grus, makadam, jord och beställa Hasselfors jord